Gi gjestene dine en eksepsjonell gastronomisk opplevelse! Dropp saltkaret i plast og sett i stedet frem en liten saltstein med rivjern. Den rosaskimrende Himalaya-saltsteinen blir definitivt et interessant objekt på spisebordet, og den krydrede smaken passer perfekt til kjøtt, fisk og grønnsaker.
9 på lager
Skal du pakke inn gavene? Da har vi alt du trenger!
Jens Sandringer – grunnleggeren av Rivsalt – fikk ideen til varmerket sitt en gang han spiste en bedre middag på en japansk restaurant i Kinas hovedstad. Plutselig dukket kokken opp og begynte å rive rosa salt over maten hans, og Jens lot seg imponere over hvor kult det så ut. Det var faktisk så kult av han valgte å bruke sine beste evner som innovatør og designer til å lansere egne rivsaltprodukter.
Jens kunne ha gått til en annen restaurant. Han kunne ha vært en tur på toalettet.. Restaurantkokken kunne ha hatt en dårlig dag og droppet saltrivingen. Da ville du aldri fått muligheten til å forgylle middagsinvitasjonene dine med denne innovasjonen! Den lille Himalaya-saltsteinen skimrer nydelig i rosa, og takket være det medfølgende rivjernet kan du la gjestene dine salte sin egen mat og bli akkurat like imponert av teknikken som Jens Sandringer. Steinen og rivjernet plasseres på et fint bordstativ i eik, og kan med fordel stå fremme på kjøkkenbenken også når det ikke er i bruk.
1 - 4 dagers klimakompensert levering
Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker
Hvis du angrer deg.