ENDELIG! Nå har vi begynt å få inn våre populære julekalendere - se mer her

We have
just the thing

Din handlekurv

😊

Et lite øyeblikk, vi laster denne inn i handlekurven

KitchPro Saltstein fra Himalaya

Art.no 15878

KitchPro Saltstein har reist helt fra foten av Mount Everest for å gi gjestene dine noe helt utenom det vanlige. Grill, stek, øs og server med dette unike redskapet som salter maten for deg.

På lager

Produktbeskrivelse

Synes man det er kjedelig å lage mat, er det som oftest fordi man har dårlige redskaper. Kjøkkenet gjenspeiler jo maten. Så glem den ripede teflonpannen og den nitriste skjærefjøla. Hva sier du om en blokk rosa salt som er presset sammen i Himalayafjellet gjennom millioner av år?

Hva bruker man en fantastisk saltstein fra Himalaya til?

Grilling: Legg den på grillen med lav varme og la den varmes langsomt opp under lokket. Når den er varm nok, kan du legge på det du ønsker å grille. Maten vil få en fin, røkt saltsmak.

Ovnen: Det går like bra å varme opp steinen i ovnen. Gjør det også her, under langsom oppvarming (i ca. 60 min.). Legg på maten når ønsket varme er oppnådd.

Er det noen som har lyst på Teppanyaki? Siden saltsteinen holder lenge på varmen, kan du legge den oppvarmet i en passende metallbeholder og stek maten på middagsbordet! Gjestene vil ta en saltomortale av tilfredshet!

Gravlaks er utrolig godt, og hvis den er hjemmelaget, er det noe helt ekstra. Strø sukker, dill og hvit pepper på laksefileten og legg den mellom to saltsteiner. Inn i kjøleskapet med den og la den bare ligge i to dager. Ta den frem igjen den tredje dagen og nyt.

Det er ikke bare tilberedning av varm mat den får til. Servering av kald mat som trenger ekstra saltsmak, f.eks. sushi eller tapas, fungerer utmerket.

Til Tex-Mex kan du bruke hakkede tomater, løk, koriander og presset lime på steinen og servere din unike SALTSA.

“Men blir det ikke veldig salt?” undrer du. Nei, det trenger det ikke å bli! Det naturlige saltet fra blokken er mildere enn det vanlige saltet du kjøper i butikken, og blokken avgir bare litt om gangen. Vil man ha mer salt, tilsetter man mer væske på blokken som løser opp saltlaget.

Hva skjer når man har laget masse spennende matretter og steinen er blitt fortynn til å bruke? Da har det bare begynnelsen på moroa! Den er jo laget helt gjennom av salt, så du kan bryte den opp i mindre biter og bruke som bordsalt til matlagingen eller middagsbordet.

Fakta om KitchPro® saltstein fra Himalaya

  • Saltstein fra Himalaya til matlaging som: grilling, steking og servering. Tilfører ekstra salt til maten.
  • Metallstativ for servering medfølger
  • Overflaten er naturlig bakteriedrepende og trenger bare tørkes/skylles lett for å rengjøre den.
  • 100 % krystallsalt fra mer enn 180 millioner år siden
  • Helt naturlig og uten kjemikalier og tilsetningsstoffer
  • Mål:
    • 20 x 30 cm
    • Tykkelse: 3 cm
    • Vekt 4,5 kg
  • Vekt: 3,6 kg
  • Fordi saltsteinen er laget av 100% naturlig saltsten kan ujevnheter og farge-uregelmessighet synes
  • Les instruksjoner nøye før oppvarming for å forhindre sprekker i saltsteinen.
  • Hold saltsteinen så tørr som mulig før og etter matlaging for å redusere risikoen for slitasje og sprekker.
  • Innhold i esken:
    • Saltsten
    • Metallstativ
    • Instruksjonshefte (på norsk, svensk, engelsk, dansk, finsk og tysk)
  • Manual på norsk, svensk, engelsk, dansk, finsk og tysk finner du her
  • Vennligst observere at åpent kjøp ikke gjelder på mat, og derfor kan denne varen ikke returneres

Art.no

15878

Merke

KITCHPRO

Fri frakt på kjøp over 499,-

Gjelder standard frakt.

1-4 dagers levering

Uansett hvor du bor.

90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

planet