Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Superdeal! 60% rabatt på Mandolinjern

Hva er friluftsliv? Noe helt fantastisk!

Hva betyr friluftsliv? I motsetning til hva mange tror, handler det faktisk ikke om å være best i en eller annen sportsgren, å klatre i fjell til kroppen verker eller å tilberede egenfangede insekter over åpen ild. Begrepet står faktisk for noe veldig enkelt og fint – å være utendørs og å ha det bra! Friluftsliv kan med andre ord handle om alt fra teltferie i villmarken til en koselig piknik i byparken, men selvfølgelig også snømannbygging og morsomme utendørsspill hjemme i hagen.

Kvinne drikker morgenkaffe utenfor campingtelt i skogen

Hvorfor er friluftsliv viktig?

Hvorfor skal man egentlig ha et aktivt friluftsliv? Det finnes faktisk ikke noe som gjør oss hos Coolstuff gladere enn at stadig flere mennesker heller velger å bruke fridagene sine ute i naturen enn inne i sofaen. For du vet vel at et aktivt friluftsliv ofte går hånd i hånd med å ha det bra? Det er faktisk en grunn til at foreldrene dine alltid maste om at du skulle gå ut og leke i stedet for å spille TV-spill. Hjernecellene våre stortrives – og på toppen av det hele vokser de bedre – når du lar dem bli stimulert av naturens superkrefter.

Naturens superkrefter vi lover at de finnes!

Superkrefter? I naturen? Nå har det da gått helt over styr for oss? Nei, det er faktisk sant, selv om det høres helt vilt ut. Menneskehjernen trenger stimulering for å utvikle seg, og riktig stimulering kan stort sett finnes ute i naturen. Hvis ikke dette er synonymt med superkrefter, så vet ikke vi hva som er det! Men hvordan kan friluftsliv påvirke helsen din? Når du er ute i naturen, får du både psykisk og fysisk avstand til alle de kravene og rutinene som ellers styrer livet ditt. Det hjelper deg med å roe deg ned, stresse mindre og på den måten ha det bedre. I tillegg er det jo ikke akkurat en ulempe at friluftsliv også betyr mer trening, som er noe vi alle trenger for å ha det bra i hodet og kroppen.

Outlust bærbar peis ved bredden av en innsjø i kveldslys

Nyt naturen på din måte

Friluftslivet er definitivt på vei opp og frem! I de senere årene er det til og med blitt snakk om at naturen er nordmenns religion, og der er vi faktisk tilbøyelige til å være enige. For det er vel ingen tvil om at det er vanskelig å tenke på skattemeldingen eller den voksende haugen med oppvask hjemme når du sitter ved et sprakende bål, vandrer gjennom nydelige landskap, bader i en fin innsjø eller leker med utendørsleker sammen med familien? Det aller beste med naturen er nettopp dette: Den er der for deg, uansett hva slags friluftsmenneske du er! Og hos Coolstuff finner du selvfølgelig alle de tingene du trenger for å kunne nyte naturen på den måten som passer deg.

Overnatt i naturen som en konge eller dronning

Blir du alltid litt skuffet når mørket faller på og alle rundt leirbålet sier at “det er på tide å tenke på refrenget”? Da er tiden inne for å teste campinglivet! Å sove ute i naturen er en opplevelse alle bør teste minst én gang i løpet av livet, for så å innse hvor fantastisk det er, og gjøre det om og om igjen. Hos Coolstuff finner du massevis av flotte campingtelt til dine nattlige eventyr, men også fiffige og annerledes friluftsprodukter som turen komplett (du kommer for eksempel ikke å angre deg hvis du investerer i noen anti-insektsprodukter). Ta en titt på alle camping- og friluftsproduktene våre og finn det du trenger for å få en magisk overnatting i naturen! Vi tilbyr selvfølgelig også mer luksuriøst tilbehør til glamping for deg som virkelig ikke vil gå på kompromiss med komforten.

Softybag

Ting til deg som ikke vil sitte stille

Får du dilla ved tanken på langsomme spaserturer eller svømmeturer? Da kan vi varmt anbefale at du tar en titt på utvalget vårt av oppblåsbare kajakker og båter! Her finner du en lang rekke praktisk modeller som du kun trenger å blåse opp før du legger ut på sommerens beste eventyr. Du forstår raskt det med naturens superkrefter når du flyter frem på en SUP på et stille vann ute i skogen.

Og tingene til deg som gjerne sitter stille (og spiser)

Friluftslivet behøver som sagt ikke alltid bety lange turer, overnattinger eller båter. Du kan få nøyaktig like mye glede og velbehag av naturen ved å slå deg ned på et piknikteppe i nærmeste park! Ta en titt i Coolstuffs kategori med pikniktilbehør og finn alt du trenger til utflukten din – her finner du praktiske produkter til en piknik i en enkel ånd, men også mer avanserte ting som for eksempel en sammenleggbar vannkoker, kjøleryggsekk eller et bærbart piknikbord.

Camping

Se alt  
Fiskekalender - Abu Garcia & Berkley
Nya prylar
Varmepose - Outlust
10
Oppblåsbar Kajakk - Intex Explorer K2
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
749 anmeldelser
Dan R.
Verifisert kunde

Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

Anita H.
Verifisert kunde

Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

Helen S.
Verifisert kunde

Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Vidar F.
Verifisert kunde

Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

Tone D.
Verifisert kunde

Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

Robin I.
Verifisert kunde

Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

Odd A.
Verifisert kunde

Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

Kjerstin L.
Verifisert kunde

Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

Diana J.
Verifisert kunde

Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

Odd H.
Verifisert kunde

Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

Stian D.
Verifisert kunde

Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Harald B.
Verifisert kunde

Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

Børre K.
Verifisert kunde

Veldig bra service og hurtig levering

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Lill V.
Verifisert kunde

Morsome produkter og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag