Informasjonskapsler
Jubileumssalg - Opptil 80% på mengder av kule ting!

Hva er friluftsliv? Noe helt fantastisk!

Hva betyr friluftsliv? I motsetning til hva mange tror, handler det faktisk ikke om å være best i en eller annen sportsgren, å klatre i fjell til kroppen verker eller å tilberede egenfangede insekter over åpen ild. Begrepet står faktisk for noe veldig enkelt og fint – å være utendørs og å ha det bra! Friluftsliv kan med andre ord handle om alt fra teltferie i villmarken til en koselig piknik i byparken, men selvfølgelig også snømannbygging og morsomme utendørsspill hjemme i hagen.

Kvinne drikker morgenkaffe utenfor campingtelt i skogen

Hvorfor er friluftsliv viktig?

Hvorfor skal man egentlig ha et aktivt friluftsliv? Det finnes faktisk ikke noe som gjør oss hos Coolstuff gladere enn at stadig flere mennesker heller velger å bruke fridagene sine ute i naturen enn inne i sofaen. For du vet vel at et aktivt friluftsliv ofte går hånd i hånd med å ha det bra? Det er faktisk en grunn til at foreldrene dine alltid maste om at du skulle gå ut og leke i stedet for å spille TV-spill. Hjernecellene våre stortrives – og på toppen av det hele vokser de bedre – når du lar dem bli stimulert av naturens superkrefter.

Naturens superkrefter vi lover at de finnes!

Superkrefter? I naturen? Nå har det da gått helt over styr for oss? Nei, det er faktisk sant, selv om det høres helt vilt ut. Menneskehjernen trenger stimulering for å utvikle seg, og riktig stimulering kan stort sett finnes ute i naturen. Hvis ikke dette er synonymt med superkrefter, så vet ikke vi hva som er det! Men hvordan kan friluftsliv påvirke helsen din? Når du er ute i naturen, får du både psykisk og fysisk avstand til alle de kravene og rutinene som ellers styrer livet ditt. Det hjelper deg med å roe deg ned, stresse mindre og på den måten ha det bedre. I tillegg er det jo ikke akkurat en ulempe at friluftsliv også betyr mer trening, som er noe vi alle trenger for å ha det bra i hodet og kroppen.

Outlust bærbar peis ved bredden av en innsjø i kveldslys

Nyt naturen på din måte

Friluftslivet er definitivt på vei opp og frem! I de senere årene er det til og med blitt snakk om at naturen er nordmenns religion, og der er vi faktisk tilbøyelige til å være enige. For det er vel ingen tvil om at det er vanskelig å tenke på skattemeldingen eller den voksende haugen med oppvask hjemme når du sitter ved et sprakende bål, vandrer gjennom nydelige landskap, bader i en fin innsjø eller leker med utendørsleker sammen med familien? Det aller beste med naturen er nettopp dette: Den er der for deg, uansett hva slags friluftsmenneske du er! Og hos Coolstuff finner du selvfølgelig alle de tingene du trenger for å kunne nyte naturen på den måten som passer deg.

Overnatt i naturen som en konge eller dronning

Blir du alltid litt skuffet når mørket faller på og alle rundt leirbålet sier at “det er på tide å tenke på refrenget”? Da er tiden inne for å teste campinglivet! Å sove ute i naturen er en opplevelse alle bør teste minst én gang i løpet av livet, for så å innse hvor fantastisk det er, og gjøre det om og om igjen. Hos Coolstuff finner du massevis av flotte campingtelt til dine nattlige eventyr, men også fiffige og annerledes friluftsprodukter som turen komplett (du kommer for eksempel ikke å angre deg hvis du investerer i noen anti-insektsprodukter). Ta en titt på alle camping- og friluftsproduktene våre og finn det du trenger for å få en magisk overnatting i naturen! Vi tilbyr selvfølgelig også mer luksuriøst tilbehør til glamping for deg som virkelig ikke vil gå på kompromiss med komforten.

Softybag

Ting til deg som ikke vil sitte stille

Får du dilla ved tanken på langsomme spaserturer eller svømmeturer? Da kan vi varmt anbefale at du tar en titt på utvalget vårt av oppblåsbare kajakker og båter! Her finner du en lang rekke praktisk modeller som du kun trenger å blåse opp før du legger ut på sommerens beste eventyr. Du forstår raskt det med naturens superkrefter når du flyter frem på en SUP på et stille vann ute i skogen.

Og tingene til deg som gjerne sitter stille (og spiser)

Friluftslivet behøver som sagt ikke alltid bety lange turer, overnattinger eller båter. Du kan få nøyaktig like mye glede og velbehag av naturen ved å slå deg ned på et piknikteppe i nærmeste park! Ta en titt i Coolstuffs kategori med pikniktilbehør og finn alt du trenger til utflukten din – her finner du praktiske produkter til en piknik i en enkel ånd, men også mer avanserte ting som for eksempel en sammenleggbar vannkoker, kjøleryggsekk eller et bærbart piknikbord.

Camping

Se alt
Oppblåsbar Kajakk - Intex Explorer K2
Grillgaffel med teleskopskaft 2-pakning - Outlust
Rea
Friluftsstol - Outlust
Rea
Friluftsstol - Outlust
98,70 329,-
70%
Kajakk til to personer - Intex Challenger K2
Rea
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag