Informasjonskapsler
Jubileumssalg - Opptil 80% på mengder av kule ting!

Tips om morsomme utendørsaktiviteter for alle årstider

Hvorfor er det så mange som tror at morsomme utendørsaktiviteter kun hører til våren og sommeren? Det stemmer jo at årets varme måneder er perfekte for en masse morsomme aktiviteter utendørs, men hva med resten av året, da? Er høsten og vinteren kun beregnet på de som vil sitte inne og sture? We don’t think so! Det finnes massevis av morsomme utendørsaktiviteter for både voksne og barn - og uavhengig av årstider - og nå er tiden kommer for å legge frem bevisene.

Hva kan du gjøre ute om våren?

Våren er favorittårstiden for mange. Det er som om naturen trekker pusten helt ned i magen for første gang etter å ha holdt pusten gjennom hele vinteren, og denne deilige følelsen av en ny start smitter lett over på oss mennesker. Føler du hvordan det kiler i kroppen og du får lyst til å finne på noe helt nytt? Sett i gang!

Utfordre deg selv med noe nytt

Hvorfor ikke teste kajakkpadling med en venn? En solrik vårdag på vannet med gode samtaler kan være akkurat det du trenger for å sparke i gang energien din for resten av året! Hos Coolstuff finner du massevis av praktiske, oppblåsbare kajakker du kan ta med på hytta eller bære med deg til nærmeste innsjø. Å prøve noe nytt behøver samtidig ikke bety noe såpass stort som kajakkpadling. Det kan også handle om noe som enkelt som nye utendørsspill familien kan hygge seg med mens årets første flintstek blir ferdig på grillen.

Dingser du trenger til ditt padle-eventyr 🛶
Bilde av @peteraksberg

Kos på et piknikpledd i vårsolen

Etter en lang, kald vinter er det ingen som er å ivrige etter å kjenne solens stråler som nordmenn. Når mange andre fortsatt bruker vinterjakker, går vi rundt i T-shirt! Et perfekt sted å suge til seg vitamin D-strålene er å pakke til en stor piknik og ta med familien eller vennene til nærmeste flekk med gress. Feir våren ved å pakke ned favorittmaten, favorittdrikken og et morsomt utendørsspill, så er dere klare til mange timer ute i solen. Hos oss finner du selvfølgelig tilbehør til den perfekte pikniken! Hva sies om et utbrettbart piknikteppe i lommeformat eller et bærbart piknikbord?

Hva kan du gjøre ute om sommeren?

Den gjennomsnittlige nordmannen mangler ikke sommertips - du trenger sikkert ti par hender for å kunne telle hvor mange ganger du har lest om “de beste grilltipsene” eller “de beste sommerfrisyrene” opp gjennom årene. Men bare slapp av. Her hos Coolstuff løfter vi selvfølgelig sommertipsene våre til nye nivåer! Bar ved å ta en rask kikk gjennom utvalget vårt av vår- og sommerprodukter kan du få massevis av inspirasjon til morsomme utendørsaktiviteter som passer perfekt når solen titter frem.

Gigantisk uppblåsbar giraff som sprutar vatten i en sommarträdgård

Artige aktiviteter for barn utendørs - vann er best!

For mange barn er sommeren synonymt med én eneste ting: å bade! Men selv de mest badeglade barna kan bli litt lei når vannslangen trekkes frem for tredje uke på rad. Så hvorfor ikke slå til med skikkelig luksus gjennom et ordentlig, oppblåsbart basseng neste sommer? Eller en oppblåsbar vannpark med rutsjebaner, fossefall og alt som hører til? Hos oss finner du de aller beste overraskelsene til barn som liker å bade! Glem heller ikke å stikke innom kategorien vår for bademadrasser og baderinger, der du kan klikke hjem de perfekte tilbehørene til det litt større bassenget eller til sommerens strandturer.

Bademadrasser og baderinger

Se alt
Badering med tropiske frukter - Intex
Rea
Selvheftende reparasjonslapper 10 stk - Bestway
Rea
Vannhengekøye for to - Spralla
Rea
Vannhengekøye for to - Spralla
99,75 399,-
75%
Oppblåsbar flåte med sklie - Bestway
Nya prylar

Nyt naturen sånn det passer deg

Du vet vel at et aktivt friluftsliv er en av grunnpilarene for at du skal ha det bra? Når Norge er på sitt fineste om sommeren, er det perfekt å suge til seg naturens helbredende krefter - uansett hvordan du velger å gjøre de. Vi tilbyr campingtelt og pop up-telt som passer til både musikkfestivalen, glampingen og den tøffe fjellturen. Og når vi først snakker om glamping: hvor lekkert er det ikke med de litt mer luksuriøse campingturene? Å kunne nyte friluftslivet, men uten å måtte gå på kompromiss med komforten, er et konsept som vokser i popularitet. Ta en titt på utvalget vårt av tilbehør til glamping! Hvis du er i skikkelig festhumør, tilbyr vi også massevis av partyprodukter og partytilbehør som passer perfekt til sommerens utendørsfester.

Fargerike festdrinker med bær og frukt med slush ice & dinkbål

Hva kan du gjøre ute om høsten?

Når høsten står for døren, er det mange som instinktivt ønsker å krype opp i sofaen og gå i hi frem til våren er her igjen. Vi forstår at den plutselige kulden og det evige regner dreper mye av moroa, men det finnes faktisk massevis av artige utendørsaktiviteter for høsten også.

Høstcamping er undervurdert

En høstdag kan mange ganger passe bedre for camping enn en solrik sommerdag. Det finnes så uendelig mange fordeler ved å campe om høsten - du slipper å slåss mot mygg, du våkner ikke svett om morgenen og du har en unnskyldning for å grille marshmallows på løpende bånd hele dagen og kvelden. Coolstuff tilbyr alt til camping og friluftsliv, uavhengig av årstid. Husk å klikke hjem ekstra godt høstsnacks du kan knaske på foran leirbålet. Hva sies om The Famous Grouse-trøfler eller sjokoladebiter som ser ut som små skogsdyr?

Outlust bærbar peis ved bredden av en innsjø i kveldslys

Spill og leker er moro uansett vær

Hvis barn kan leke utendørs dag etter dag, så kan vi voksne det, også! Enten solen skinner eller regnet øser ned, er utelekene våre uansett like morsomme. Så hvorfor ikke investere i et morsomt frisbeespill eller kastespill til hele familien? Vi tilbyr også andre ting som kan lokke barna ut av sofaen og vekk fra TV-spillet, som for eksempel linebaner og klatrebaner.

Hva kan du gjøre ute om vinteren?

Hva kan du gjøre utendørs med en venn om vinteren? Finnes det overhode noe å gjøre, eller er det bare å gi opp og kaste seg på sofaen? På ingen måte! Om vinteren får du jo muligheten til å gjøre alt det du ikke kan resten av året, som for eksempel å ake kjelke eller ha en koselig vinterpiknik.

Pakk piknikbagen med varm mat

CoolStuffs sortiment av piknik-produkter inneholder ting som passer perfekt til både varme og kalde dager. Med en bærbar og sammenleggbar vannkoker kan du lage te og suppe ute i vinternaturen, mens det bærbare espressosettet lar deg nye en fantastisk espresso uansett hvor du er. Et annet godt tips er å pakke en termos med varm melk og ta med noen fine sjokoladebomber, så kan du fikse den mest luksuriøse og koselige vinterpikniken noensinne! Bare husk å kle dere skikkelig varmt for å unngå sure miner!

Gjør snøleken så kul som mulig

Når snøen endelig falle, åpnes en helt ny vinterverden, full av nye muligheter for utendørsaktiviteter. Nå kan du bygge snø-igloer, ha snøballkrig, ake kjelke og selvfølgelig spille utendørsspill med snøen som underlag. I utvalget vårt med høst- og vinterprodukter finner du et oppblåsbart akebrett, formet som en hamburger, men også kule snøballredskaper og en snøskulptursekk som lar deg lage helt perfekte snømenn.

Høst & Vinter

Se alt
Kroppspute - Zenkuru
Rea
Kroppspute - Zenkuru
439,50 879,-
50%
Putevar til Zenkuru Kroppspute
Saltlampe fra Himalaya, 5-7 kg
Rea
Saltlampe fra Himalaya, 5-7 kg
261,75 349,-
25%
Vindu fuglebrett - Utenu
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag