Informasjonskapsler
TILBUD: Badeball for kun 5 kr!
Choklad milkshake med grädde, nutella, och godis

19 uventede tips til hva du kan bruke Nutella til

Lever du i troen på at Nutella kun er noe du smører på skiva og tygger i deg uten videre? Du tar feil. Du har levd med feilaktig tro hele livet, faktisk. Foreldrene dine tar også feil, for de har vel sagt hele tiden at det kun er lov å spise Nutella i helgene? Vet du hva? Det er faktisk lov å spise denne himmelske gudegaven akkurat når det passer deg. Ja, i hvert fall når du har flyttet hjemmefra og blitt «voksen». Eller når ikke engang fangevokteren ser på. Vel, la oss gå tilbake til det vi startet med: at du har tatt feil hele livet. Vi har nemlig funnet 19 forskjellige måter du kan bruke Nutella på, og det å smøre den på skiva er ikke ett av alternativene. Tillat oss å invitere deg inn i en verden som er så kremet, så søt og så klissete at du aldri vil ha noe ønske om å oppholde deg noe annet sted i resten av livet ditt.

Nutella dessert med vaniljeis og sjokolade i en kopp

1. Nutellapizza


Siden vi allerede har begynt med å friste smaksløkene dine med smaken av Nutella på brød, går vi direkte videre til andre spiselige ting: Nutellapizza! Altså, bare hør på ordet! Det må jo bli en suksess. Det finnes noen som mener nutellapizza er en dessert, men «noen» tar feil. Du hører det jo selv – pizza. Pizza er ikke dessert. Det er middag. Vil du ha oppskriften? Så skal du selvfølgelig få det.

Nutellapizza til 1 person (jada, det kommer til å stå 4 personer i andre oppskrifter, men det er en løgn).

 1. Sett på stekeovnen (finn på riktig antall grader eller les på pizzadeigen).
 2. Sleng en pizzadeig i ovnen (ta en ferdiglaget en, siden det både er mer praktisk OG at det står steketemperatur på pakken). Hvis du er skikkelig pizzaproff, har du kanskje en pizzastein hjemme.
 3. Ta pizzabunnen ut av ovnen (når? Ikke vet vi – det står vel på emballasjen?)
 4. NÅ kommer det beste. Smør Nutella på den varme pizzabunnen. Ganske mye Nutella, hvis du spør oss.
 5. På tide med tilbehør. Her kan du faktisk velge helt fritt. Du liker kanskje å blande noe salt med sjokoladen din? Tja, hvorfor ikke kaste på litt skinke? Kanskje droppe osten? Ellers er jordbær å anbefale. 


For å gjøre livet som pizzabaker enklere, bør du ha smart kjøkkentilbehør så du for eksempel kan fjerne det grønne på jordbærene eller dele opp pizzaen riktig.

 Pizza tilberedt over åpen ild på pizzasteinen

Kjøkken

Se alt
Meater trådløst steketermometer
Tassen følelseslysestake
Hot Dog Maker
Hot Dog Maker
895,-
Mini-ispinneform - KitchPro
10

2. Nutellasushi


VI VET! Hvor deilig er ikke dette? Sushi på riktig måte. For vær helt ærlig: sushi med fisk og kald ris er i ferd med å bli litt gammelt, eller hva? Dessuten er det sååååå mye enklere å lage nutellasushi enn det maset med fisk og ris. Du finner rett og slett frem en lompe eller lefse (eller flere!), smører på Nutella, legger i en banan, ruller sammen og skjærer i passe store biter: Værsågod!

3. Ton håret med Nutella


Visste du at du kan tone håret med Nutella? Ja, det er faktisk helt sant. Men hvis du tror hårmanken blir lekkert nøttebrun og blank som sjokolade, så tar du feil. Likevel! Det har faktisk vist seg at det er mulig å nøytralisere gule toner i lyst hår med Nutella. Det varer ikke spesielt lenge, men hva så? Det eneste du trenger er en Nutellabøtte på 3 kg, et hode, hår og hender. Klin inn hele hodet i sjokolade og la det virke en halvtimes tid. Deretter må du dusje, trolig ganske lenge. Og vips, så har du Nutella-tonet hår.

 Kvinne med langt brunt hår

4. Ansiktsmaske

Når du likevel har den store Nutellabøtta fremme, kan du like gjerne benytte anledningen til å legge Kate Middeltons egen ansiktsmaske. For det er sant. Hun bruker faktisk Nutella for å oppnå samme look som selveste dronning Elisabeth. Nja, det siste der var løgn. Dronningen av England har nok overraskende glatt hud (hun er tross alt rundt hundre år gammel) fordi hun alltid undertrykker mimikken sin. Anyway … 20 minutter med Nutella i ansiktet vil refukte huden din og gi den en glød som får andre til å gape av overraskelse. Det skal visstnok også virke mot akne. Vi synes det er vel verdt å prøve.

Anismaske fra Nutella

Helse

Se alt
Sammenleggbar badebalje - Zenkuru
Bidé-adapter til toalett - Wibbri
Squatty Potty Original
Kjølebrønnen Cool-Well
Kjølebrønnen Cool-Well
949,-
Made in Denmark

5. Fotinnpakking

Vi har et lite spa-tema på gang her nå, og det er på tide å gi føttene litt kjærlighet. Hvis ansiktet har så godt av sjokoladeklisset, bør jo føttene ha det minst like bra. Eller? Vi vet alle hvordan tørre føtter ser ut, og ikke minst hvordan fotsvette lukter. Du trenger trolig en hel bøtte med Nutella til dette prosjektet. Eller to. Ta to. En til hver fot. Så er det bare å stikke føttene ned i bøttene mens du lener deg tilbake i sofaen og spiser pizza. Føttene blir myke OG dufter sjokolade. Blinkskudd!

6. Kunst

Du kjeder kanskje livet av deg der du sitter med føttene i bøttene? Tenk, det har vi en løsning på. Har du gått og tenkt at du burde bli kunstner? Eller er du allerede kunstner, og vil tenke utenfor boksen og bli den neste Picasso? Mal med Nutella! Det er jo INGEN andre som gjør det, og brunt er en svært gangbar farge. Du man male masse med brunt. Hester, katter, bæsj, høner, trær, ja, listen er nærmest uendelig. Hent frem et tomt lerret og lag et Nutella-portrett. Da snakker vi unik gave. For også du har vel grublet over gave til guttekjæresten en eller annen gang?

Male et tre på hvitt papir med nutella

7. Frieriet above all


Er dere der? Har du begynt å lure på om du skal fri, men så vet du ikke helt hvordan? Du vil at det skal være originalt, og slett ikke som alle andre frierier? Så er dine bønner hørt. Du starter ganske enkelt med å arrangere et lite selskap med sjokolade som tema. Inviter noen venner og din store kjærlighet, og by på mat og drikke (husk at tips 1 funker som hovedrett!). Kjøp et par bokser Nutella. Kjøp en ring. I en av Nutella-boksene gjemmer du ringen, og så får din elskede 10 minutter på å finne den gaven til henne (eller gaven til ham) som du sier at du har gjemt i en av boksene. Det kommer til å bli klissete, masete, høylytt og hysterisk morsomt å se på. I tillegg blir det et frieri som ikke glemmes med det første.

Banan dyppet i nutella

8. Maskerade


Hvis du vil, kan du ha maskeradetema på forlovelseskvelden. Eller du kan bare ha maskerade fordi maskerade er så innmari morsomt. Men som vanlig er det ikke lett å vite hva du skal kle deg ut som. Det skal være smart, morsomt og samtidig rimelig enkelt å få til. Vi har det! Du kan bære bæsj-emojien! Det er så enkelt. Brune klær, formet som en haug av et eller annet slag, og så Nutella på den huden som fortsatt er blottet. Vi gledes av vår egen strålende tenking her. Bæsj-emojien - genialt!

9. Lure medisin i barn


Nummer 9 er faktisk et ganske praktisk lifehack (hvis du ikke synes de foregående tipsene har vært livsnødvendige lifehacks). Som foreldre kan det være vanskelig å få barn til å ta medisinen sin. Man vet at smittesprederen må få i seg medisinen, men aner ikke hvordan det skal foregå- Du har prøvd med alt. Du har blandet knust tablett med iskrem, rørt medisinen ut i syltetøy, du bar bedt på dine knær, du har truet og du har gitt opp. Du er ferdig med det der nå. Følg bare mottoet vårt: En skje Nutella om dagen får medisinen ned i magen. I tillegg er det verdens beste gave til barn i bytte mot at de tar medisinen sin. Eller er bestikke et bedre ord for dette?

Gutt som spiser nutella med én hånd

Barn

Se alt
Taubanen Slackers Zipline
Rea
Taubanen Slackers Zipline
649,50 1 299,-
50%
Zen-Sand Naturell
10
Hoppeslott - Intex Jump-O-Lene
Personlig Kosebamse med Fotohjerte
279,-
Kan personaliseres

10. Hjemmelaget leppebalsam

Tørre lepper, eller ønsker du bare litt glans og noe godt å spise på hele tiden?
DIY-gjengen er på plass. For å lage hjemmelaget leppebalsam med smak av Nutella trenger du følgende:

 1. 5 gram bivoks
 2. 1 ss kokosolje
 3. En beholder av et eller annet slag til leppebalsamen
 4. En skvett Nutella

Smelt alt sammen i en skål i vannbad og rør godt. Når ingrediensene er smeltet sammen, tar du skålen av kjelen og heller leppebalsamen i en liten boks. Ferdig!

Barn med nutellasjokolade rundt munnen

Spiselig

Se alt
The Famous Grouse-trøfler i gaveeske
Rea
Maoam Kastanjer Fruktsmak Smågodt 2 kg
Maoam Kastanjer Fruktsmak Smågodt 2 kg
249,-
Made in Denmark
Chili Klaus Hot Summer Gaveeske
Rea
Chili Klaus Hot Summer Gaveeske
238,50 795,-
70%
Made in Denmark
Vampyrer Smågodt 2,6 kg
Vampyrer Smågodt 2,6 kg
379,-
Made in Denmark

11. Pranks


Vi må selvfølgelig tipse om pranks du kan gjøre med Nutella. Det finnes bare én måte å gjøre det på - late som om det er bæsj. Sett deg på toalettet og rop på ditt utvalgte offer. Be om toalettpapir. Når offeret kommer og rekker deg rullen, klisser du bæsj på vedkommendes arm. Vent på reaksjonen. Film reaksjonen. Synes du det var barnslig? Det er det også, Og barnslig blir aldri kjedelig. Men for å forsikre deg om at du ikke har skadet ditt offer mental for resten av livet, anbefaler vi at du kjøper en trøstegave i form av morsomt godteri eller lignende. Det er viktig å sørge for at du står på den snille listen når det nærmer seg jul igjen.

12. Sjokoladeboller med Nutella-kjerne

Namnamnamnam. Dette er godsaker. Her får du oppskriften:

Sjokoladeboller med Nutella-kjerne, 20 stk.

200 g smør, romtemperert
1 1/2 dl melis
3/4 dl kaffe
1 ss vaniljesukker
1 ss kakao
1 dl O’boy-pulver
9 dl havregryn
20 ts Nutella

Start med å legge 20 teskjeer med Nutella på et bakepapir og sett i fryseren i 30 minutter.
Visp smør, melis og kaffe luftig i kjøkkenmaskin.
Tilsett vaniljesukker, kakao og O’boy-pulver og bland godt.
Kjør havregrynene til pulver i kjøkkenmaskin med knivinnsats og rør det ned i røren.
Rull til 20 boller og press en frossen Nutella-klump inn i hver.
Rull bollene i kokos og perlesukker.

 Sjokoladekake med sjokolade og nutellakuler

Godteri

Se alt
Maoam Kastanjer Fruktsmak Smågodt 2 kg
Maoam Kastanjer Fruktsmak Smågodt 2 kg
249,-
Made in Denmark
Vampyrer Smågodt 2,6 kg
Vampyrer Smågodt 2,6 kg
379,-
Made in Denmark
Jelly Belly Gaveeske
Rea
Jelly Belly Gaveeske
Fra
44,50 89,-
50%

13. Nutellakaffe


Kaffe og sjokolade hører sammen. Forestill deg da kaffe som smaker Nutella. Du kommer til å bli avhengig, og behovene dine vil bli villere enn en duracellkanin fra 90-tallet. I tillegg er det enkelt. Alt du må gjøre er å helle kaffe i en kopp/krus/glass/skål eller hva søren du nå bruker å drikke den magiske livseliksiren av. Skål er nok ikke å anbefale for denne varianten. Så rører du ut Nutella i den nytraktede kaffen din. Bruk så mye du vil. Ha gjerne i en klype chiliflak også, rør godt og topp det hele med pisket krem og kakaopulver. Så kan du lene deg tilbake, nyte og kjenne hvordan livet renner tilbake i kroppen din. I sortimentet vårt av kjøkkentilbehør kan du dessuten finn 2-i-1 kremvisper med munnstykke for å gjøre hverdagen enda lettere og legge føttene høyt raskere enn du trodde var mulig

 Pisket krem ​​på nutella

14. Nutella-fylte butterdeigsvafler


Igjen: Namnamnamnam. Urimelig godt, og definitivt på listen over ting man MÅ ha minst én gang i året. Vi tilbyr både oppskriften og vaffeljernet, så også du kan smake. Først må du ta en titt på sortimentet vårt over kjøkkenmaskiner og deretter tar du print screen av oppskriften som kommer her.

Fylte butterdeigsvafler med pisket krem og Nutella

(4 personer)

4 plater ferdig butterdeig
1 ss smør
Kremfløte

Fyll, for eksempel
Nutella
Banan
Mini-marshmallows
Peanøttsmør
Sjokoladebiter
Krymmel
Nøtter

  1. Kjevle ut butterdeigsplatene. Bruk en tallerken av omtrent samme diameter som vaffeljernet ditt. Mål opp to sirkler per plate og skjær ut med kniv.
  2. Varm vaffeljernet til middels til høy varme.
  3. Smør jernet og legg i en butterdeigsirkel.
  4. Legg på valgfritt fyll (bare husk at Nutella ikke er valgfritt), legg på den andre butterdeigsirkelen og lukk vaffeljernet. Stek i 5-7 minutter, til butterdeigen er gjennomstekt og vaffelen har fått fin farge.
  5. Server varm sammen med pisket krem og valgfritt tilbehør.
   Butterdeigsvafler med nutella

  Sjokolade

  Se alt
  The Famous Grouse-trøfler i gaveeske
  Rea
  Sjokoladeeske med egne bilder
  Fra
  329,-
  Kan personaliseres
  Sjokoladebananer smågodt 1,2 kg
  Sjokoladebananer smågodt 1,2 kg
  199,-
  Made in Sweden
  Daim smågodt 2,5 kg
  Rea
  Daim smågodt 2,5 kg
  359,40 599,-
  40%
  Made in Sweden

  15. Verdens største bokstelefon

  Husker du den gangen man brukte bokser for å opprette en kommunikasjonskanal mellom to forskjellige steder? Altså før mobiltelefonen kom og saboterte all moroa! Hvorfor driver vi ikke med det lenger? Det blir faktisk både billigere og raskere å bruke bokstelefon mellom huset etasjer, eller hvorfor ikke mellom to hus. Woha. Vi slår på stortromma og lager en modell som er større enn de små vi lekte med som barn. Og vi tenker jo at jo større boksene er, jo bedre blir lyden.

  Bøtte med 5 kilo nutella

  Dette trenger du:

  2 Nutella-bøtter (ja, tomme)
  1 nål eller kanskje en spiker, siden nålen kan bli for svak.
  1 lang og uelastisk tråd (tenk stekesnor av bomull)
  1 venn

  1.Lag hull i bunnen på bøttene, træ i tråden nedenfra og slå deretter knute på tråden så dere ikke risikerer å miste tråden (hehehhe).
  2.Hold deretter tråden stramt mellom deg og kameraten din og gjenopplev ungdommens glade dager.

  16. Resirkulering


  Resirkulering er kult, og det er også kult å være med på kule ting. Du verden så kule både du og vi blir hvis du velger å følge dette rådet. Ikke kast boksen etter at du har skrapt ut hver minste lille rest Nutella. Forstår du ikke hvor mye bra du kan bruke den boksen din? Du skal heller ikke vaske den med det samme. Den ser kanskje tom ut, men hvis du heller varm melk i den tilsynelatende tomme boksen skal du få se magi. Det blir jo nutellasjokolademelk! O’boy kan ta seg en bolle. Dette er bedre. Når du har slurpet i deg siste slurk, er det på tide å vaske opp. Når boksen er vasket, kan du bruke den til å oppbevare blyanter i, sette baketilbehør i, lage en lyslykt eller bare ha den stående ved siden av sengen for å kunne kjenne den deilige duften av nøttesjokolade. Du kan velge å ha boksen akkurat som den er eller male den i den fargen du ønsker. Hva med å male et par bokser i forskjellige farger, surre litt ståltråd rundt åpningen og så henge dem opp som lykter i et tre når sommerkvelden mørkner? Høres ikke det fint ut?

  Pannekaker med nutella og vafler, blåbær

  Bakeartikler

  Se alt
  Splatypus-slikkepott
  Sorbetmaskin - KitchPro
  3D-pepperkakeformer
  10
  Vaffeljern med Dyremotiv - KitchPro

  17. Gaveinnpakking


  INGEN kommer til å klare å gjette hva du har med hvis du pakker inn gave i en tom nutellaboks, eller nutellabøtte, hvis du har kjøpt noe stort. Kjærester har en tendens til å gjette seg til innholdet basert på formet og et par lette klem Så hvis du pakker inn øredobbene eller konsertbillettene i en boks i stedet, kommer hun ikke til å klare å gjette noe som helst. En gave til jentekjæresten skal være litt finurlig, ikke sant? Hvis hun i tillegg er et Nutella-monster, vil vi anbefale at du også kjøper et boks med Nutella, for å unngå at hun blir skuffet når hun oppdager at det ligger et par øredobber der det burde ligge sjokolade.

  18. På hamburgeren


  Bytt ut dressingen med Nutella. Vi aner ikke om det er godt. Andre folk har prøvd. Ikke vi. Hvis du tester det, hadde det vært kult om du fortalte oss om det var godt eller guffent.

  19. 50 måter å spise Nutella på


  Siden vi fikk idétørke på forskjellige måter å bruke Nutella, kom vi på at det var like greit å liste opp 50 forskjellige måter du kan spise Nutella på. Hvem av dem er du?

  Pannekaker med nutella, banan, jordbær og blåbær

  50 måter å spise Nutella:

  1. Med skje
  2. Mellom to loffskiver
  3. Smurt på en sprø baguette
  4. I en crêpe
  5. I en crostata
  6. I en brioche/cornetti/croissant
  7. I en berlinerbolle
  8. På hjemmelaget iskrem
  9. Dyppe en banan i den
  10. På kaker
  11. Med fingeren
  12. I en iskremkjeks
  13. På ravioli
  14. I et hamburgerbrød eller pølsebrød
  15. På en bagel
  16. På en muffins
  17. På en vaffel
  18. I et pitabrød
  19. På fruktkake
  20. I challa
  21. På jordbær
  22. På pære i skiver
  23. I et utkjernet eple
  24. På selleristaver
  25. På toast
  26. Til brownies
  27. På cheesecake.
  28. Rørt ut i morgenkaffen din
  29. Frosset til en isete granita
  30. Blandet med rice krispies
  31. Toppet på en cupcake
  32. Injisert i en cupcake
  33. Mellom lagene i en bløtkake
  34. Som glasur på en kake
  35. Som en vri på tiramisu
  36. Blandet med favorittlikøren din
  37. Blandet til en sjokolademartini
  38. Mellom lagene i en trifle
  39. Blandet i favorittpuddingen din
  40. Smeltet til varm sjokolade
  41. I crème brûlée-format
  42. I fylte vannbakkels
  43. I tuiles
  44. I babka
  45. I små filokopper
  46. På en søt pizza
  47. Klem mellom lag av pandoro eller panettone
  48. Med peanøttsmør
  49. Med sleiv
  50. Med marshmallowskum i en FlufferNutterNutella.
  Fri frakt over 699,-
  Fri frakt på kjøp over 699,-

  1 - 4 dagers klimakompensert levering

  Unike og gaver til alle på Coolstuff
  Vi er din gavebutikk

  Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

  Enkelt å returnere på Coolstuff
  90 dagers åpent kjøp

  Hvis du angrer deg.

  hande

  Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

  4,6 av 5 stjerner
  1040 anmeldelser
  Robert I.
  Verifisert kunde

  Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

  Stian Ø.
  Verifisert kunde

  Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

  Hege T.
  Verifisert kunde

  Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

  Elin F.
  Verifisert kunde

  Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

  Lars H.
  Verifisert kunde

  Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

  Elin M.
  Verifisert kunde

  Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

  Liisa V.
  Verifisert kunde

  Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

  Bjørn K.
  Verifisert kunde

  Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

  Vigdis N.
  Verifisert kunde

  Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

  Richart K.
  Verifisert kunde

  Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

  Emma F.
  Verifisert kunde

  god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

  Sabina S.
  Verifisert kunde

  Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

  Celina R.
  Verifisert kunde

  Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

  Elisabeth H.
  Verifisert kunde

  Super service og spennende utvalg av produkter

  Lotta N.
  Verifisert kunde

  Var precis lika fint som jag föreställde mig.

  Jeanette S.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering og god informasjon underveis.

  Ivan A.
  Verifisert kunde

  Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

  Carina E.
  Verifisert kunde

  En absolut nödvändighet i mitt liv….

  Monica Ø.
  Verifisert kunde

  Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

  Kristine E.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering, vare som lovet.

  Stand with Ukraine Hashtag