Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨

Guide: Riktig påskeegg til riktig person

Ikke nok med at vi må lete etter fine påskeegg - nå skal alle åpenbart ha et påskeegg som passer akkurat til dem?! Fear not! Med Coolstuffs ultimate “Riktig påskeegg til riktig person”-guide vil gaveangsten forsvinne på et blunk! Vi guider deg med sikker hånd (eller med søte fjær!) til riktig påskeegg eller påskegave til riktig person. 

easter

Arbeidet med å finne det riktige påskeegget kan sammenlignes med å pusse opp hjemme: spennende, kreativt og morsomt - i hvert fall i teorien. Total katastrofe i praksis. Det er akkurat som julegavekaoset i desember - bare gulere. De fleste av oss har nok opplevd følelse av å ha løpt rundt i ørten butikker dagen før påskemiddagen, uten å ha klart å bestemme seg for et eneste egg, og til slutt begynt å gråte i et hjørne på matbutikken (blant tørrvarene). Slått til på et påskeegg i papp med nøyaktig samme motiv som de siste tre årene. Eller kommet hjem med et godteriegg i plast, der innholdet garantert er eldre enn sylteagurken innerst i kjøleskapet. Nei, det er på tide å droppe eggedramaet og bare klikke hjem ferdige, morsomme og fine påskeegg nå! Ferdigpakket, vakre og spiselige, og på toppen av alt er de allerede fylt med godsaker! Den perfekte gaven til deg selv eller noen andre. Kjæresten, søskenbarnet eller kollegaen. Vi hjelper deg med hva - og til hvem!

Påske mat

Påskeegg til barn

Hva legger man i påskeegget til barn?! Og hva slags godteri liker de?! Som både leketøy- og godteriselgere av rang, vet vi svaret: barn er ikke så vrange som ryktet vil ha det til! Det tar noen år før gavebevisstheten slår til ... Derfor er det best å holde det enkelt og søtt for de aller minste. Når det gjelder godteri, er fargerik gelé og vingummi blant storfavorittene. Hvorfor? Svaret er enkelt: barn liker godteri som er 100 prosent lekevennlig! Sjokolade og alt det andre voksengodteriet smelter, klisser og er like skjørt som farmors fineste porselen. Fargerik vingummi, gourmetpopcorn, lakriskuler og lignende kan både sprette, rulle, snurres og kastes uten å miste verken smak eller form. Eller ble det too much for den ordentlige voksenhjernen nå? Her kommer noe flere tips før du får kalde føtter og tømmer handlekurven for godteri: 

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition
  • Påskeegg til 3-åring: Nå er godteri en storfavoritt i påskeegget, sammen med en eller annen morsom leke. For at ikke sukkersjokket skal bli totalt, kan en eggejakt eller eggerulling bli redningen for påskebarn med overskuddsenergi. Samt for alle andre som bare vil spise godteriet sitt i fred.    
  • Påskeegg til 1-åring: Forstår ikke greia med påske ennå, men elsker å snurre og kaste egget. 
  • Påskeegg til 2-åring: Synes fortsatt at fine og fargerike egg er morsommere enn selve innholdet. Aller mest fornøyd er foreldrene, som får en ekstra porsjon godteri de kan spise opp.

Påskeegg til guttekjæresten

Har du en kjæreste, samboer eller kamerat som rett og slett ikke liker påsken? Som kanskje har hatt mareritt om skumle påskekjerringer siden de var barn? Eller som møter ethvert spørsmål om påskepynt og påskemiddag med det samme trøtte, likegyldige skuldertrekket? Det er verken merkelig eller uvanlig å lide av høytidsutmattelse eller å ville kaste inn håndkledet så fort det nærmer seg en høytid. Og det finnes faktisk en grense for mye hvitløksstekt lam og kvikke høner det kan forventes at vi skal tåle. Men hvis du likevel har lyst til å feire litt - men uten å egentlig feire - og samtidig gi noe til den beste personen i livet ditt? Da finnes det INGEN regel som sier at det må være et råttent egg?! (På den andre siden har vi finere egg som faktisk er ganske u-påskete. For eksempel lekre egg i sjokolade, men uten fjær og pynt.) Et påskeegg til mannen eller kjæresten kan lett veksles til en personlig og fin påskegave. Og det er jo det som er selve greia med å være voksen: å få lov til å velge selv! Aldri mer lime fjær på tomme dorullhylser på skolen og bli tvunget til å kalle det påskepynt! Påskeegg eller ei bestemmer du selv. Samt hva som blir årets påskegave.

Animation av kvinna som funderar över vilken påskpresent hon ska välja

Påskegaver

Se alt  
Baileys-trøfler i gaveeske
Jim Beam-trøfler i rør
The Famous Grouse-trøfler i gaveeske
Guinness-trøfler i gaveeske

Påskeegg til jentekjæresten

Sjokolade til påske er kanskje høytidens mest selvfølgelige kombinasjon. Like selvfølgelig som regn på st.hansaften og huslån som 40-åring, men såååå mye bedre. Den største utfordringen er hvordan du skal klare å gjemme sjokoladen for deg selv og kjæresten din helt frem til det på tide å åpne egget. Som megasikkert tips for påskeegg for voksne (hvem som helst) eller en kakaoforelsket jentekjæreste - kommer sjokoladen på en ubestridt førsteplass. Den er så populær at vi noen ganger mistenker at sjokoladen kom før både høna og egget. De første kakaodrikkene ble laget på den meksikanske halvøya allerede på 1900-tallet f.Kr. Men det tok over tre tusen år før en oppdagelsesreisende europeer forstå at det var mulig å spise sjokolade. Deretter tok det ikke lang tid før sjokoladen erobret hele Europa, og resten er Premium history.

Personlig Freia Melkehjerter

Påskeegg til ansatte

“Vi er voksne mennesker, så vi klarer oss uten påskeegg i år!” sier en kollega i pausen, samtidig som vedkommende unngår øyekontakt bak kaffekoppen. Høres det uhyggelig kjent ut? Når det gjelder påskeegg til ansatte og påskeegg til voksne, er det like bra å gjøre for mye enn for lite. Voksne befinner seg tross alt i en klasse for seg selv. Like sutrete og ustyrlige som førskolebarn så fort de er utenfor synsrekkevidde.

Animation av olika personer som blir förvånade, glada och sura över sitt påskägg

En enkel løsning er et finere egg med ferdig innhold. Da slipper du slitasjeskader etter å ha fylt 10-50 påskeegg alene for hånd. Som bevis på at du er verdens beste og snilleste sjef. En annen løsning som blir satt stor pris på, er å la de ansatte selv få velge et egg fra sortimentet vårt. Da får de et påskeegg som passer 100 prosent til akkurat dem, partneren eller en annen. En garantert vellykket og personlig gave, uten at det blir for personlig for deg.

Nyheter

Se alt  
Mummitrollet og snorkfrøken smykkefat
Nya prylar
Retro godteposer - 10-pakning
Nya prylar
Retro godteposer - 10-pakning
29,-
Made in Sweden
Mummitrollet blomsterpotte 10 cm
Nya prylar
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
802 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Stefan W.
Verifisert kunde

Har mye rart, unaturlig, unikt og sjeldne ting i butikken, som gjør det morsomt å browse butikken.

Åse A.
Verifisert kunde

Mye å velge imellom i vareutvalget. Enkelt å bestille. Hurtig ekspedering.

Lise S.
Verifisert kunde

Er fornøyd med dere, har handlet flere varer herfra å har vært fornøyd.

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Stian Ø.
Verifisert kunde

Enkelt og rask bestilling, nesten like rask levering!

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Mia L.
Verifisert kunde

God service og rask levering.⭐️

Stand with Ukraine Hashtag