Informasjonskapsler

Guide: Riktig påskeegg til riktig person

Ikke nok med at vi må lete etter fine påskeegg - nå skal alle åpenbart ha et påskeegg som passer akkurat til dem?! Fear not! Med Coolstuffs ultimate “Riktig påskeegg til riktig person”-guide vil gaveangsten forsvinne på et blunk! Vi guider deg med sikker hånd (eller med søte fjær!) til riktig påskeegg eller påskegave til riktig person. 

easter

Arbeidet med å finne det riktige påskeegget kan sammenlignes med å pusse opp hjemme: spennende, kreativt og morsomt - i hvert fall i teorien. Total katastrofe i praksis. Det er akkurat som julegavekaoset i desember - bare gulere. De fleste av oss har nok opplevd følelse av å ha løpt rundt i ørten butikker dagen før påskemiddagen, uten å ha klart å bestemme seg for et eneste egg, og til slutt begynt å gråte i et hjørne på matbutikken (blant tørrvarene). Slått til på et påskeegg i papp med nøyaktig samme motiv som de siste tre årene. Eller kommet hjem med et godteriegg i plast, der innholdet garantert er eldre enn sylteagurken innerst i kjøleskapet. Nei, det er på tide å droppe eggedramaet og bare klikke hjem ferdige, morsomme og fine påskeegg nå! Ferdigpakket, vakre og spiselige, og på toppen av alt er de allerede fylt med godsaker! Den perfekte gaven til deg selv eller noen andre. Kjæresten, søskenbarnet eller kollegaen. Vi hjelper deg med hva - og til hvem!

Påske mat

Påskeegg til barn

Hva legger man i påskeegget til barn?! Og hva slags godteri liker de?! Som både leketøy- og godteriselgere av rang, vet vi svaret: barn er ikke så vrange som ryktet vil ha det til! Det tar noen år før gavebevisstheten slår til ... Derfor er det best å holde det enkelt og søtt for de aller minste. Når det gjelder godteri, er fargerik gelé og vingummi blant storfavorittene. Hvorfor? Svaret er enkelt: barn liker godteri som er 100 prosent lekevennlig! Sjokolade og alt det andre voksengodteriet smelter, klisser og er like skjørt som farmors fineste porselen. Fargerik vingummi, gourmetpopcorn, lakriskuler og lignende kan både sprette, rulle, snurres og kastes uten å miste verken smak eller form. Eller ble det too much for den ordentlige voksenhjernen nå? Her kommer noe flere tips før du får kalde føtter og tømmer handlekurven for godteri: 

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition
  • Påskeegg til 3-åring: Nå er godteri en storfavoritt i påskeegget, sammen med en eller annen morsom leke. For at ikke sukkersjokket skal bli totalt, kan en eggejakt eller eggerulling bli redningen for påskebarn med overskuddsenergi. Samt for alle andre som bare vil spise godteriet sitt i fred.    
  • Påskeegg til 1-åring: Forstår ikke greia med påske ennå, men elsker å snurre og kaste egget. 
  • Påskeegg til 2-åring: Synes fortsatt at fine og fargerike egg er morsommere enn selve innholdet. Aller mest fornøyd er foreldrene, som får en ekstra porsjon godteri de kan spise opp.

Påskeegg til guttekjæresten

Har du en kjæreste, samboer eller kamerat som rett og slett ikke liker påsken? Som kanskje har hatt mareritt om skumle påskekjerringer siden de var barn? Eller som møter ethvert spørsmål om påskepynt og påskemiddag med det samme trøtte, likegyldige skuldertrekket? Det er verken merkelig eller uvanlig å lide av høytidsutmattelse eller å ville kaste inn håndkledet så fort det nærmer seg en høytid. Og det finnes faktisk en grense for mye hvitløksstekt lam og kvikke høner det kan forventes at vi skal tåle. Men hvis du likevel har lyst til å feire litt - men uten å egentlig feire - og samtidig gi noe til den beste personen i livet ditt? Da finnes det INGEN regel som sier at det må være et råttent egg?! (På den andre siden har vi finere egg som faktisk er ganske u-påskete. For eksempel lekre egg i sjokolade, men uten fjær og pynt.) Et påskeegg til mannen eller kjæresten kan lett veksles til en personlig og fin påskegave. Og det er jo det som er selve greia med å være voksen: å få lov til å velge selv! Aldri mer lime fjær på tomme dorullhylser på skolen og bli tvunget til å kalle det påskepynt! Påskeegg eller ei bestemmer du selv. Samt hva som blir årets påskegave.

Animation av kvinna som funderar över vilken påskpresent hon ska välja

Påskegaver

Se alt
Haupt Lakris Svenskjävlar!
Haupt Lakris Svenskjävlar!
99,-
Made in Sweden
Haupt Lakrits Fucking Fabulous
Haupt Lakrits Fucking Fabulous
139,-
Made in Sweden
Jelly Belly Gaveeske
Rea
Jelly Belly Gaveeske
Fra
44,50 89,-
50%
Wally and Whiz vingummi
Wally and Whiz vingummi
Fra
99,-
Made in Denmark

Påskeegg til jentekjæresten

Sjokolade til påske er kanskje høytidens mest selvfølgelige kombinasjon. Like selvfølgelig som regn på st.hansaften og huslån som 40-åring, men såååå mye bedre. Den største utfordringen er hvordan du skal klare å gjemme sjokoladen for deg selv og kjæresten din helt frem til det på tide å åpne egget. Som megasikkert tips for påskeegg for voksne (hvem som helst) eller en kakaoforelsket jentekjæreste - kommer sjokoladen på en ubestridt førsteplass. Den er så populær at vi noen ganger mistenker at sjokoladen kom før både høna og egget. De første kakaodrikkene ble laget på den meksikanske halvøya allerede på 1900-tallet f.Kr. Men det tok over tre tusen år før en oppdagelsesreisende europeer forstå at det var mulig å spise sjokolade. Deretter tok det ikke lang tid før sjokoladen erobret hele Europa, og resten er Premium history.

Personlig Freia Melkehjerter

Påskeegg til ansatte

“Vi er voksne mennesker, så vi klarer oss uten påskeegg i år!” sier en kollega i pausen, samtidig som vedkommende unngår øyekontakt bak kaffekoppen. Høres det uhyggelig kjent ut? Når det gjelder påskeegg til ansatte og påskeegg til voksne, er det like bra å gjøre for mye enn for lite. Voksne befinner seg tross alt i en klasse for seg selv. Like sutrete og ustyrlige som førskolebarn så fort de er utenfor synsrekkevidde.

Animation av olika personer som blir förvånade, glada och sura över sitt påskägg

En enkel løsning er et finere egg med ferdig innhold. Da slipper du slitasjeskader etter å ha fylt 10-50 påskeegg alene for hånd. Som bevis på at du er verdens beste og snilleste sjef. En annen løsning som blir satt stor pris på, er å la de ansatte selv få velge et egg fra sortimentet vårt. Da får de et påskeegg som passer 100 prosent til akkurat dem, partneren eller en annen. En garantert vellykket og personlig gave, uten at det blir for personlig for deg.

Nyheter

Se alt
Helium til ballonger 7 L
Nya prylar
Helium til ballonger 13,6 L
Nya prylar
Ballongpumpe
Nya prylar
Bambusglass 2-pakning
Nya prylar
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag