Informasjonskapsler
Avslutningsgavene som varmer lærernes og pedagogenes hjerter!

4 grunner til at du skal velge et BEDRE påskeegg i år

Orker du å storhandle og fikse haugevis med påskeegg i år - uten at du samtidig må dytte vekk ørten andre oppgaver? Velg et mer pampete, ferdig egg i år, og legg heller energien der den virkelig trengs! Vi har listet opp 4 sterke grunner til at du skal velge ferdige, luksuriøse påskeegg i år! Samtidig svarer vi på noen av påskens aller største spørsmål. For eksempel hvorfor vi elsker luksuriøse påskeegg?! Og at størrelsen faktisk betyr noe? Et spesielt egg med nydelige detaljer blir et garantert flikkfang som setter stemningen! Dessuten kan det gjenbrukes neste år, bare med nytt innhold. Så demp kravene, men ikke ambisjonene! Det blir bare ikke mer påskete enn et tøft påskeegg!

easter eggs

1. Alle liker luksuriøse påskeegg - men hvorfor? 

Påskeegg i nydelige mønstre og farger. Luksuriøs mørk eller hvit sjokolade, toppet med friske jordbærsmaker? Eller hvorfor ikke en hel eske fylt med skimrende egg? Hvem vil ikke ha et påskeegg av det ekstravagante slaget? Å gi bort egg som prangende gave er slett ikke en ny trend. Bland våre aller første luksusegg finner vi strutseegg, pyntet med gull og sølv for over 5000 år siden. Lenge var egg festmat for konger og andre storheter. Helt frem til vår tid er med andre ord egg blitt forbundet med luksus, status og rikdom. Så langt unna de fjasete eggene i plast og papir vi kan kjøpe i alle butikker i dag. Men fakta er at vi fortsatt elsker å gi bort egg som gave! Så benytt anledningen til å gi bort et ekstra fint egg i år - til deg selv eller noen du kjenner. Fortell at egget er en kongelig gave, forbeholdt opphøyde personer. Vi garanterer at mottakerens smil kommer til å glitre like fint som keiserens gull. 

Glad kvinna som håller ett kinderägg maxi

2. Små eller store påskeegg? Størrelsen betyr noe

Enorme, mellomstore eller bittesmå? Alle har sine egne favoritter! Uansett hva du tenker på akkurat nå, så sirklet våre uskyldige tanker utelukkende rundt påskeegg! (Vi lover!) Men det handler jo også om hvilken smak man foretrekker? Søtt eller salt? Syrlig eller kremet? Heldigvis har vi fylte påskeegg for enhver smak. Og helt ærlig - ville ikke det beste være å velge størrelse etter smak? (Vi tenker fortsatt kun på påskeegg.) En liten, eksklusiv eske med overjordisk gode miniegg gjør seg aller best i - et lite og eksklusivt egg!? En gigantisk Marabou-melkesjokolade krever på sin side et egg på størrelse med en Volvo. Eller er løsningen så enkel som å matche størrelse med personlighet? Hmmm. Vi tror du forstår. Tilfredsstill sjokoladeelskeren med et egg som er fylt av drømmende lekre sjokoladesorter. Så gode at ingen bryr seg om størrelsen! (Bortsett fra oss, da!)

Träbord dukat med Gnaw Varm Choklad på Pinne 3-pack

3. Påskeegg - eksklusiv design fra naturen

Det er noe ekstra med runde former. Påskeegg. Sølvmynter. Perler. Jeff Bezos’ skinnende hode eller Dolly Partons behag… Hvis skrytefaktoren skal være høy, må formen med andre ord være rund! Et av verdens mest kjente og eksklusive designprodukter, inspirert av egget er “Egg chair” den av danske arkitekten Arne Jacobsen. Lenestolen ligner på et egg og koster rundt fire månedslønner. Du slipper å betale like mye for god kvalitet her hos Coolstuff. Men vi vil gjerne oppmuntre deg til å prøve noen av de eksklusive godteriene våre! Kremet fudge, lakris av høyeste kvalitet og gourmetpopcorn av fineste sort. Hvorfor ikke teste en hel gaveeske? Benytt også sjansen til å handle et finere påskeegg på nett hos oss. Det kan jo aldri bli den helt samme følelsen med høyst ordinær, ikke-eksklusiv papirpose med godteri. Uansett hvor gul posen er. Det beste godteriet finner du her!

Yndlingsgodteri

Se alt
Dragébanan Smågodt 1,6 kg
Dragébanan Smågodt 1,6 kg
229,-
Made in Sweden
Stekt Egg smågodt 1,4 kg
Stekt Egg smågodt 1,4 kg
199,-
Made in Sweden
Brio Frukt Smågodt 2 kg
Taveners Vingummi 0,9 kg

4. Fylte gaver og påskeegg - høytiden med høyest blingfaktor

Hvorfor ikke bruke noen ekstra fine påskeegg som bordkort når du dekker bordet? Eller sett frem et kjempestort påskeegg som flommer over av godteri og påskegaver? Påsken er jo, ved siden av julen, den høytiden som har høyest blingfaktor. Dette er dessuten siste mulighet til å pynte skikkelig før halloween! For midt på sommeren handler det mer om friluftsliv enn glamour, med klissete myggolje, stikkende blomsterkranser og pollenallergi. Eksamensfester og bryllup er kjedelig hvite. Og sommerens grillfester går som regel opp i røyk og gnaging på halvbrente bein. Så hvis du liker fine gaver og pynt, er det om å gjøre å fråtse i påsken!

Glad man som håller en Ritter Sport Minimeter

Hvis du lurer på hvordan påskeeggene er blitt malt opp gjennom historien, er det trygt å si at blingfaktoren har styrt. På slott og herregårder virker det som om man har driblet rundt med gull- og sølvdekkede egg gjennom alle tider. Andre farger fikk man frem ved å koke eggene i vann med planter, og glansen kunne de takke svinefettet for. Eggene av papp som vi kjøper i butikken i dag, kom opprinnelig fra Tyskland, og var gjerne pyntet med bokmerker. Senere klarte man å masseprodusere påskeegg av billig blikk. Og det var først da vi vanlige dødelige fikk råd til å kjøpe kunstferdige påskeegg til høytidsfeiringen.

Påske

Se alt
Dragébanan Smågodt 1,6 kg
Dragébanan Smågodt 1,6 kg
229,-
Made in Sweden
Stekt Egg smågodt 1,4 kg
Stekt Egg smågodt 1,4 kg
199,-
Made in Sweden
Brio Frukt Smågodt 2 kg
Smart eggkoker
Smart eggkoker
399,-
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag