Informasjonskapsler
Avslutningsgavene som varmer lærernes og pedagogenes hjerter!
Hund sitter foran viften

Kjøl deg ned med smarte gadgets

Kjøl deg ned med smarte gadgets

Finn ut hvordan du kan kjøle deg ned på aller beste vis i år. Uventede og morsomme metoder for alle aldersgrupper. Sommeren er her og kroppen trenger avkjøling. Ikke sånn å forstå at vi bor i tropene, men plutselig er varmebølgen et faktum. Vidunderlig og etterlengtet, ingen tvil om det! Men for å være helt ærlig, så er det litt slitsomt også. I hvert fall hvis du ikke har mulighet til å avkjøle deg. Jo da, du kan selvfølgelig ta sjansen, men faren er at du oppdager at du er for sent ute når varmen til slutt kommer. Når alle vifter er utsolgt og du må kjempe som en gal for å få noe bevegelse i luften. Vi har ikke tid til den slags! Når det er varmt vil vi selvfølgelig nyte varmen, men med mulighet for litt avkjøling. Vi mistenker at du er enig med oss her, så derfor har vi skaffet noen nye produkter du kan kjøle deg ned med. Og du? Ikke vent til solen brenner og asfalten smelter – her er produktene du skal ha stående klare når varmebølgen og tropenettene glir inn over landet.
Isform fylt med væske

Send over slushen!

Hvor deilig er det ikke med en slush? En slush ice, altså den overdrevent søte isdrinken med en konsistens som ikke kan forklares, men som likevel er helt uimotståelig? Dropp alle dumme DIY-videoer og merkelig oppskrifter som aldri smaker helt riktig – kjøp i stedet et kit som ER helt riktig! Med vårt Slush Ice-kit forvandles fryseren til en avkjølende tivolibod – med den store fordelen at du kan tilsette alkohol etter ønske og smak hvis du har lyst til det. DET kan du ikke på tivoli! Rør sammen og frys noen porsjoner hjemme på kjøkkenet – du kommer til å se ut som en skikkelig narkobaron, siden du lager så mange porsjoner at du til slutt innser at du må begynne å selge dem. Men det rekker du ikke selv, siden du er opptatt med å lage og fryse stadig nye porsjoner. Du leier inn noen kjappe mellommenn og begynner å etablere deg i gatene, samtidig som slush-imperiet ditt åpner nye muligheter med andre gjenger … Ops, der forsvant vi langs et sidespor. Stryk det siste! Ja, uansett hva du synes om tanken på å kanalisere Breaking Bad med et slush-imperium, kan du faktisk lage slush ice hjemme og avkjøle deg hele sommeren. Finnes selvfølgelig i flere leskende smaker, som Mojito og Strawberry Daiquiri. Nam!

 Slush-logo fire bokser med slush og fire glass med slush

Vifte det bort

Altså, hvor kjedelig er det ikke å kjøpe en vifte?! Og hvorfor skal de alltid være så ekstremt stygge? Men vent litt! Vi hos CoolStuff har tryllet frem en haug vifter du kan nyte på kontoret, utendørs, på byen, ved hytta eller på roadtrip. De er ikke grisestygge. Flere av dem er dessuten bærbare, så du slipper å drasse med deg en diger gulvvifte og se ut som en dust hele sommeren. Beklager. Alle tenker det når de ser deg, men vi sa det, også.

Du vil kanskje ha viften med rem rundt nakken som vifter vekk svetteperlene på pannen? Hvis det ikke det er noe for deg, har vi en koselig bærbar variant. Eller en som blåser ut avkjølende vanntåke. Vi er rett og slett storelskere av vifter. Elsk sammen med oss!

Vifter

Se alt
Sammenleggbar vifte - Vooni
Trådløs bordvifte - Cerise
Vifte med fleksible ben - Vooni
Vifte med halsbøyle - Vooni

Tren deg sval

Men altså, vent nå litt, Coolstuff! Dere mener vel ikke at jeg skal bevege meg for å holde meg sval? Jo da, vi vet at det høres helt vilt ut, men la oss forklare. Hvis du holder deg i vannet lenge nok, senkes din opplevde varme så du føler deg sval og god. Og hvis du i tillegg gjør noe skikkelig artig i vannet, som å spille volleyball med venner, for eksempel, ja, så holder du deg ekstra lenge i vannet. La oss tipse om et par favoritter: en flytende basketkurv, vannpolomålet for spennende kamper i vannet og den magiske ballen Waboba Extreme som spretter på vannoverflaten.

Liker du ikke å bade? Ingen fare. Det finnes morsommere ting å finne på enn å kjempe seg til en plass på en overfylt strand. Hvorfor ikke grave ned en kjølebrønn i hagen, så kan du nyte kalde drikkevarer i hagen hele sommeren? Eller spenne opp en slackline mellom to trær og trene opp balansen i skyggen mens du lytter til det stille suset i trekronene?

Hvis du har barn kan du også kjøpe en av de herlige vannskliene, vannsprederne og bademadrasser. Før du vet ordet av det har du forvandlet hagen til et vannlekeland, og du blir den Kuleste Voksne Ever! Ulempen er eventuelt at du ikke blir spesielt avkjølt av å pumpe opp et helt vannland. Men hvis du har flaks får du kanskje muligheten til å bli avkjølt når ungene går tilbake til en eller annen digital aktivitet og du kan fokusere på akkurat det vi alle bør drive med i sommer: Chille!

gutt og jente leker lykkelig i oppblåsbart badeland
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag