Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

✨ Lys opp hjemme med stil! 50% rabatt på Himalaya Saltlampe ✨
Hund sitter foran viften

Kjøl deg ned med smarte gadgets

Kjøl deg ned med smarte gadgets

Finn ut hvordan du kan kjøle deg ned på aller beste vis i år. Uventede og morsomme metoder for alle aldersgrupper. Sommeren er her og kroppen trenger avkjøling. Ikke sånn å forstå at vi bor i tropene, men plutselig er varmebølgen et faktum. Vidunderlig og etterlengtet, ingen tvil om det! Men for å være helt ærlig, så er det litt slitsomt også. I hvert fall hvis du ikke har mulighet til å avkjøle deg. Jo da, du kan selvfølgelig ta sjansen, men faren er at du oppdager at du er for sent ute når varmen til slutt kommer. Når alle vifter er utsolgt og du må kjempe som en gal for å få noe bevegelse i luften. Vi har ikke tid til den slags! Når det er varmt vil vi selvfølgelig nyte varmen, men med mulighet for litt avkjøling. Vi mistenker at du er enig med oss her, så derfor har vi skaffet noen nye produkter du kan kjøle deg ned med. Og du? Ikke vent til solen brenner og asfalten smelter – her er produktene du skal ha stående klare når varmebølgen og tropenettene glir inn over landet.
Isform fylt med væske

Send over slushen!

Hvor deilig er det ikke med en slush? En slush ice, altså den overdrevent søte isdrinken med en konsistens som ikke kan forklares, men som likevel er helt uimotståelig? Dropp alle dumme DIY-videoer og merkelig oppskrifter som aldri smaker helt riktig – kjøp i stedet et kit som ER helt riktig! Med vårt Slush Ice-kit forvandles fryseren til en avkjølende tivolibod – med den store fordelen at du kan tilsette alkohol etter ønske og smak hvis du har lyst til det. DET kan du ikke på tivoli! Rør sammen og frys noen porsjoner hjemme på kjøkkenet – du kommer til å se ut som en skikkelig narkobaron, siden du lager så mange porsjoner at du til slutt innser at du må begynne å selge dem. Men det rekker du ikke selv, siden du er opptatt med å lage og fryse stadig nye porsjoner. Du leier inn noen kjappe mellommenn og begynner å etablere deg i gatene, samtidig som slush-imperiet ditt åpner nye muligheter med andre gjenger … Ops, der forsvant vi langs et sidespor. Stryk det siste! Ja, uansett hva du synes om tanken på å kanalisere Breaking Bad med et slush-imperium, kan du faktisk lage slush ice hjemme og avkjøle deg hele sommeren. Finnes selvfølgelig i flere leskende smaker, som Mojito og Strawberry Daiquiri. Nam!

 Slush-logo fire bokser med slush og fire glass med slush

Vifte det bort

Altså, hvor kjedelig er det ikke å kjøpe en vifte?! Og hvorfor skal de alltid være så ekstremt stygge? Men vent litt! Vi hos CoolStuff har tryllet frem en haug vifter du kan nyte på kontoret, utendørs, på byen, ved hytta eller på roadtrip. De er ikke grisestygge. Flere av dem er dessuten bærbare, så du slipper å drasse med deg en diger gulvvifte og se ut som en dust hele sommeren. Beklager. Alle tenker det når de ser deg, men vi sa det, også.

Du vil kanskje ha viften med rem rundt nakken som vifter vekk svetteperlene på pannen? Hvis det ikke det er noe for deg, har vi en koselig bærbar variant. Eller en som blåser ut avkjølende vanntåke. Vi er rett og slett storelskere av vifter. Elsk sammen med oss!

Vifter

Se alt  
Solcelledrevet vifte til bilen
Vifte med luftfukter - Vooni
Trådløs bordvifte - Cerise
Vifte med halsbøyle - Vooni

Tren deg sval

Men altså, vent nå litt, Coolstuff! Dere mener vel ikke at jeg skal bevege meg for å holde meg sval? Jo da, vi vet at det høres helt vilt ut, men la oss forklare. Hvis du holder deg i vannet lenge nok, senkes din opplevde varme så du føler deg sval og god. Og hvis du i tillegg gjør noe skikkelig artig i vannet, som å spille volleyball med venner, for eksempel, ja, så holder du deg ekstra lenge i vannet. La oss tipse om et par favoritter: en flytende basketkurv, vannpolomålet for spennende kamper i vannet og den magiske ballen Waboba Extreme som spretter på vannoverflaten.

Liker du ikke å bade? Ingen fare. Det finnes morsommere ting å finne på enn å kjempe seg til en plass på en overfylt strand. Hvorfor ikke grave ned en kjølebrønn i hagen, så kan du nyte kalde drikkevarer i hagen hele sommeren? Eller spenne opp en slackline mellom to trær og trene opp balansen i skyggen mens du lytter til det stille suset i trekronene?

Hvis du har barn kan du også kjøpe en av de herlige vannskliene, vannsprederne og bademadrasser. Før du vet ordet av det har du forvandlet hagen til et vannlekeland, og du blir den Kuleste Voksne Ever! Ulempen er eventuelt at du ikke blir spesielt avkjølt av å pumpe opp et helt vannland. Men hvis du har flaks får du kanskje muligheten til å bli avkjølt når ungene går tilbake til en eller annen digital aktivitet og du kan fokusere på akkurat det vi alle bør drive med i sommer: Chille!

gutt og jente leker lykkelig i oppblåsbart badeland
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
792 anmeldelser
Ella P.
Verifisert kunde

Jeg har handlet en god del hos coolstuff og har vært godt fornøyd med alle varene bortsett fra en vare. Jeg har ikke erfaring med cooolstuff sin service ettersom jeg ikke har vært i kontakt med dere enda. Men spennende blir det når jeg en gang kommer dit, for til syvende og sist er det jo servicen som gjelder. Det skal jeg nok teste ut etterhvert. For nå er jeg fornøyd og kan godt anbefale coolstuff. Må tilføye at dere leverer raskt. Det er et stort pluss.

Line F.
Verifisert kunde

Det er enkelt og raskt å bestille varer oss dere. Og det er topp at det ikke tar mange dager å få orden. 😊

Tom J.
Verifisert kunde

Seriøs butikk og rask leveranse. Produktet som vises er hva du for og har betalt for. Veldig bra😁

Peter B.
Verifisert kunde

Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

Per L.
Verifisert kunde

Fast delivery with good service. Recommend this online store.

Anne Ø.
Verifisert kunde

Rask levering, bra tilbud, mange forskjellige produkter.

Kristine S.
Verifisert kunde

Kul side med masse ting å kjøpe. Det er mye utvalg.

Grete O.
Verifisert kunde

Rask levering og god oppdatering underveis.

Christer G.
Verifisert kunde

Raskt levering, produktene er som beskrevet

per l.
Verifisert kunde

service bra, og må betale selv for retur.

Sigmund R.
Verifisert kunde

Kjemperask levering av et topp produkt.

Eva S.
Verifisert kunde

Rask og grei levering, godt fornøyd.

Ingolf D.
Verifisert kunde

Rask og god levering, og bra varer.

Idunn T.
Verifisert kunde

Produkt som forventet kjapt levert

Randi M.
Verifisert kunde

Var veldig greit å handle hos dere

Reinert L.
Verifisert kunde

Alltid noe å bli nyskjerrig av 😄

Bjørn E.
Verifisert kunde

Har ikke noe å klage på ennå :-D

Jarl J.
Verifisert kunde

Grei handel og kjapp levering!

Tomine S.
Verifisert kunde

Rask levering og topp service!

Reidar A.
Verifisert kunde

Topp service og rask levering

Stand with Ukraine Hashtag