Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.

Vårt søteste salg noensinne! Kjøp Halloween-godteri og smågodt med 15% rabatt!
mann i friluft og camping

Pakkeliste til camping- og vandringer

En tur ut i naturen er for mange en både avslappende og morsom opplevelse! Hvis du derimot pakker tursekken eller campingbagen feil, er faren stor for at opplevelsen blir forvandlet til det totalt motsatte. Her hos Coolstuff vil vi at du skal nyte alt naturen har å by på, så derfor har vi laget en komplett guide til hvordan du bør pakke før vandringen eller campingferien. Vi leverer selvfølgelig også de kuleste tipsene om friluftsprodukter og campingtilbehør som kan gjøre utflukten ekstra gyllen!

Sånn pakker du som et geni

En pakkeliste til vandring eller camping varierer selvfølgelig veldig, avhengig av hvor lenge du skal være borte og hva som skal skje på turen. «Pakk smart» og «pakk lett» er likevel et par ledetråder du alltid bør ha i bakhodet når du skriver pakkeliste. Hvis du derimot skal på teltferie med bilen, er det slett ikke like viktig å pakke lett som hvis planen er en ukes fjellvandring med ryggsekk. Tilpass rett og slett pakkelisten din etter premissene for turen! Sørg også for at du har behagelige ryggsekker og vesker av høy kvalitet og i passende størrelse.

Kvinne drikker morgenkaffe utenfor campingtelt i skogen

Søvn, komfort og mat – grunnlaget for et vellykket eventyr

Uansett hva slags friluftsmenneske du er, finnes det tre ting som er helt grunnleggende for en god naturopplevelse. Du trenger et trygt og godt sted å sove, men også gode klær på kroppen og riktig mat i magen.

1. Telt

Uansett hvor mange netter du skal være borte, må du pakke med deg et telt. Coolstuff tilbyr campingtelt i flere forskjellige størrelser og former, men også med varierende funksjoner. Du kan for eksempel investere i et telt til biltaket, et ultrapraktisk pop up-telt til festivalen eller et koselig canvastelt til den luksuriøse glampingferien.

Outlust taktelt montert på en bil utendørs

   2. Liggeunderlag og sovepose

   I tillegg til teltet, er det en hel rekke andre ting som alltid hører med på pakkelisten til både camping og vandring. Enten du skriver pakkeliste for tre dage eller en hel uke, trenger du sovepose og liggeunderlag. For en avslappende campingtur der du ikke trenger å bære oppakningen spesielt langt, kan derimot en varm dyne og en deilig pute fra Coolstuff være helt utmerket!

   3. Skift

   Når du skriver pakkeliste til en dagstur på bena, trenger du som regel ikke å skrive opp «ekstra klær». Benytt i stedet sjansen til å kle deg i flere lag! Da trenger du ikke pakke ned ekstra klær, men kan i stedet tilpasse deg til været med de klærne du allerede har på deg. Når du derimot skriver pakkeliste for sju dager på fjellet – eller langs veien med telt i bagasjerommet – må du huske å pakke nok skiftetøy til hele reisen. Uansett hva slags eventyr som venter, er det likevel smart å kle seg etter lag på lag-prinsippet for å spare plass i oppakningen.

   4. Mat og kjøkkenutstyr

   Man må spise, for ellers dør man. Avhengig av hvor lenge du skal være borte, og ikke minst hvor mye plass du har, handler det om å pakke smart når det gjelder matlaging og råvarer. Coolstuff tilbyr massevis av forskjellige typer campingtilbehør til matlaging ute i naturen! Her finner du alt fra smarte Frozzypack-matbokser til kjølebager, engangsgriller, grilltilbehør og praktisk friluftsbestikk. Du som gjerne vil ha det litt ekstra luksuriøst, kan til og med finne en bærbar espressomaskin, smoothie-blender og vannkoker. Vi anbefaler selvfølgelig at du pakker med deg litt sjokolade og godteri med energi  (blant annet fordi det er så sjukt godt)!

   Gjør camping- og fotturen litt morsommere

   Se alt  
   Varmepose - Outlust
   10
   Hengende telt - Outlust
   10
   Pop up-vinterhage - Outlust
   Fold Up-sminkepung - Outlust

   Hjelpemidler og underholdning – valgfritt, men deilig!

   Telt, klær og mat er strengt tatt det eneste du trenger for å overleve i naturen. Men du vil kanskje noe mer enn bare å overleve – du vil kanskje også kjenne at du lever? Hvis du vil gjøre besøket i villmarken enda bedre, er det ingen skam å pakke ned noen behagelige og praktiske reiseprodukter!

   5. Smart og praktisk mobiltilbehør

   Det er ikke spesielt smart å tilbringe hele villmarkseventyret med nesa godt begravet i mobilen, men det betyr ikke at mobilen må etterlates hjemme. Den lille hjelperen er faktisk viktig å ha med, rent sikkerhetsmessig! Mobilen kan også brukes til å forevige eventyret og til å avslutte dagen med en god bok i teltet før du skal sove. Men villmarken er sjelden utstyrt med stikkontakt til lading, så det er viktig å ha med en powerbank som kan gi strøm i telefonen når du trenger det. Vi tilbyr også vanntette mobiletuier og flere andre smarte mobiltilbehør!

    6. Produkter som gjør eventyret enklere og bedre

    I kategorien med miljøvennlige og bærekraftige produkter kan du finne en lang rekke produkter som vil gjøre tiden din i naturen enda bedre. Du får kanskje mensen rett før avreise, og bekymrer deg for å måtte mase med bind og tamponger langt ute i naturen? Klikk hjem noen smarte menstruser, så er hele problemet ute av verden! Her kan du til og med finne en bærbar vaskemaskin som kun veier 180 gram, og som lar deg vaske klær mens du er på farten. Håndklær er også en ting som kanskje ikke er helt nødvendig ute i naturen, men som kan være skikkelig deilig å ha etter at du har vasket hendene i bekken eller tatt en morgendukkert i innsjøen.

    7. Spill og kortstokker

    Å nyte hverandres selskap. Det er litt av grunntanken bak et friluftseventyr, og det finnes flere forskjellige måter å gjøre det på. Hvis det er plass i bagasjen vil du trolig ikke angre på at du pakket ned noen morsomme kortspill og kortstokker. Coolstuff tilbyr massevis av unike og morsomme spørrespill som passer perfekt til å underholde seg med når mørket faller utenfor teltduken.

    Fri frakt over 699,-
    Fri frakt på kjøp over 699,-

    1 - 4 dagers klimakompensert levering

    Unike og gaver til alle på Coolstuff
    Vi er din gavebutikk

    Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

    Enkelt å returnere på Coolstuff
    90 dagers åpent kjøp

    Hvis du angrer deg.

    hande

    Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

    4,6 av 5 stjerner
    751 anmeldelser
    Dan R.
    Verifisert kunde

    Coolstuff er veldig enkel å ha med å gjøre. Bra kundeservice, enkel å betale og hurtig shipping. Anbefales !!

    Anita H.
    Verifisert kunde

    Jeg elsker praktiske ting og lure løsninger, spesielt om prisen er riktig for meg :)

    Helen S.
    Verifisert kunde

    Fine produkter,fine som gaver eller til seg selv, fine priser,grei leveringstid 👍

    Sabeskumar G.
    Verifisert kunde

    Veldig bra behandling av kjøppet. Bestillte og fikk varen fort i fin stand.

    Peter B.
    Verifisert kunde

    Veldig god erfaring med dere, kommer til å bestille mer fra dere..

    Vidar F.
    Verifisert kunde

    Fikk levert produktet raskt . Ingen ting å utsette på Coolstuff

    Tone D.
    Verifisert kunde

    Fin nettbutikk. Greit å bestille og hurtig levering. Anbefales.

    Robin I.
    Verifisert kunde

    Grei leveringstid, og interessant samt variert produktliste 🤌

    Odd A.
    Verifisert kunde

    Fungerte bra med hensyn til frakt og tid for å få produktet

    Kjerstin L.
    Verifisert kunde

    Alt fungerte bra! Betalingen, leveransen og produktet.

    Diana J.
    Verifisert kunde

    Enkel og grei handel. Kan ikke bli bedre faktisk :)

    Odd H.
    Verifisert kunde

    Frakten gikk rasende fort, kjøpet gikk på skinner.

    Stian D.
    Verifisert kunde

    Fikk pakken etter 4 dager, fornøyd med produkter

    Grete O.
    Verifisert kunde

    Rask levering og god oppdatering underveis.

    Christer G.
    Verifisert kunde

    Raskt levering, produktene er som beskrevet

    Sigmund R.
    Verifisert kunde

    Kjemperask levering av et topp produkt.

    Harald B.
    Verifisert kunde

    Alltid mye bra og kult fra Coolstuff !!

    Børre K.
    Verifisert kunde

    Veldig bra service og hurtig levering

    Ingolf D.
    Verifisert kunde

    Rask og god levering, og bra varer.

    Lill V.
    Verifisert kunde

    Morsome produkter og rask levering

    Stand with Ukraine Hashtag