Informasjonskapsler
Kjedelige dager innendørs? Da har vi det du trenger for å slippe tristessen!

Øl- og drikkeskalendere

Kjenner du en person som ikke kan overleve uten en spesiell drikkevare? Denne persontypen finnes i de aller fleste familier, vennekretser og arbeidsplasser. Da er det ikke mer enn rett og rimelig å overraske personen med den fineste drikkekalenderen – full av flere forskjellige smaker fra personens favorittmerke. Tenk deg at du hver dag frem til jul får lov til å åpne en luke og nyte din absolutte favorittdrikk – den lange ventetiden til årets store dag hadde nok virket mye kortere. Her finner du flere forskjellige gjør det selv-kalendere som kan fylles med energidrikk, brus, Prosecco eller øl. Du kjenner kanskje noen som er elsker te eller kaffe mer enn noen andre i hele verden? Kanskje det gjelder deg? Ta gjerne en titt på alle julekalendrene våre for å finne mer inspirasjon.

Ølkalender

En julekalender med øl er nok den vakreste gaven en ølelsker kan få, for ikke å nevne alle de morsomme øl-dingsene du finner hos CoolStuff. Bare ordet øl-kalender kan få den største ølentusiasten til å sperre opp øynene og begynne å sikle. Så sett i gang arbeidet med å lage den beste øl-kalenderen 2023 – det kreves bare en liten bestilling fra CoolStuff og et besøk på Polet, så er du i havn. Fyll den ferdige kartongen med morsomme, annerledes ølsmaker, og la mottakere nyte en iskald øl hver dag etter jobb. Omtanken og kreativiteten som vises ved å lage en egen øl-kalender til en du liker ekstra godt, er ikke bare godt for mottakeren, men vi også gi deg mange plusspoeng.
 

Tekalender

En julekalender med te kan bli tatt imot på to måter: med et gledeshyl eller et høflig smil. Hvis du vil sikre deg at det er gledeshylet du blir møtt med, bør du ta sikte på en te-elsker. De fleste av oss kjenner en sånn en. Tid for en pause? Te. Kveldskos foran TV-en? Te. Vorspiel? Te (muligens med koffein). En te-julekalender inneholder 24 teposer – en ny smak for hver dag i desember frem til julaften. Vi tilbyr også varianter med flere teposer bak hver luke. Det passer perfekt til personer som drikker te flere ganger om dagen, eller der hele familien er like glad i te. Finn den kuleste tekalenderen 2023 hos CoolStuff, og hvorfor ikke gjøre gaven komplett med noe spiselig som te-fantasten også kan knaske på?
 

Kaffekalender

Kaffe … Hvis det er noe som kan hjelpe deg gjennom julens alle nødvendigheter, er det denne magiske drikken. Det er altså en skikkelig fulltreffer å gi bort en kaffe-julekalender til den største kaffe-junkien i omgangskretsen din – personen kommer til å bli både overrasket og veldig rørt over hvor godt du kjenner ham eller henne. Hos CoolStuff kan du finne den luksuriøse kaffekalenderen 2023! Alle kaffedrikkere har forskjellige smaker og preferanser, og nettopp derfor tilbyr vi også flere forskjellige varianter. Hos oss kan du for eksempel klikke hjem en kaffekalender med bønner fra alle verdenshjørner, eller hvorfor ikke en julekalender med lekre kaffekapsler? Hvis både du og partneren din er like store kaffedrikkere, kan du også finne en kaffekalender for to som gir litt bedre morgener hver dag helt frem til julaften.

Produkter innen Øl- og drikkeskalendere

15 produkter

15 produkter

Lag din egen energidrikk-julekalender
10
Lag din egen ølkalender
Lag din egen Prosecco-kalender
Lag din egen Vinkalender for to
10
Lag din egen drikkekalender
10
English Tea Shop Triangle-tekalender
Kahls kaffekalender
549,-
Made in Sweden
Side 1 av 1
Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1026 anmeldelser
Kristine F.
Verifisert kunde

Begge gangene jeg (så langt!) har bestilt fra CoolStuff har pakken ankommet innen forventet leveringstid og vært rimelig greit pakket inn. Ved første bestilling var dessverre et av produktene ødelagt, men da alt annet var i riktig stand og jeg aldri tok kontakt med kundeservice om det, kan jeg ikke belaste CoolStuff eller deres kundeservice med noe nedtrekk i vurderingen for det, og det virker sannsynlig at det rett og slett var en liten feilproduksjon.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Rune F.
Verifisert kunde

Bestilte pølsevarmer,veldig fornøyd.. Sendetid og frakt gikk fort unna,tok ikke mer en 4 dager så var varen på posten...

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Gunnar W.
Verifisert kunde

Rask og bra kundebehandling. Varene var bra innpakket ved ankomst.

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabeskumar G.
Verifisert kunde

Dere var flinke. Kjøpte en dag og og all gikk fort.

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Linda S.
Verifisert kunde

Rask levering, gode produkter. Anbefales!

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Camilla G.
Verifisert kunde

Super service. Raskt levering.

Stand with Ukraine Hashtag