Informasjonskapsler
TILBUD: Badeball for kun 5 kr!
Summer

Skal du ut på eventyr? Vi har alt du trenger til sommerens reise!

Camping, roadtrip eller kanskje solferie? Uansett hvilken type reise du skal på i år, så er det på tide å planlegge årets ferie. Gjør ferien litt morsommere og litt enklere med reiseprodukter som gjør eventyret ditt enda mer fantastisk!

Gjør teltturen ekstra spesiell

Å være ett med naturen er viktig for mange mennesker. Kanskje trenger du å komme deg vekk fra byen og alle menneskene. Lytt til naturens egne lyder i form av trær som knirker, vann som renner eller vinden som bruser. Eller kanskje du bare trenger å koble helt av fra hverdagslivet og alt som hører til? Uansett årsak til hvorfor akkurat du har tenkt å dra ut og campe, finnes det produkter som gjør teltturen litt ekstra herlig.  

Å sove under åpen himmel kan i teorien høres ut som en god og koselig idé. Men når det kommer til stykket, hvor mange er det egentlig som setter pris på det? Tanken på å sove ute i naturen og alt som lever der føles, i hvert fall for oss, veldig skremmende. Derfor anbefaler vi å investere i et bra telt å sove i. Sammen med et deilig liggeunderlag og en god sovepose, er du og hele familien mer enn klar til å sove tryggt, komfortabelt og varmt.

Når det viktigste for teltturen er på plass, finnes det noen bekvemmeligheter som er hyggelige å skaffe seg for å lengte ut i naturen. Noe som får det til å føles litt ekstra luksuriøst, til og med veldig behagelig. Det kan for eksempel være ganske hyggelig å kunne se ordentlig selv når mørket har kommet. Med en campinglampe er dette lett fikset og dere kan nå tørre å gå utenfor teltet selv når det er veldig mørkt ute.

At mobiltelefonen er en viktig del av hverdagen er ingen nyhet, i mange tilfeller en altfor stor del vil vi påstå. Men at det er bra å ha en fungerende telefon er viktig. Skulle det skje noe og hjelp trengs, er en telefon med ladet batteri utrolig viktig. Sørg derfor for å ha en bra powerbank med på teltturen, slik at det alltid er en fulladet telefon klar til telefonsamtaler, fotografering av den vakre naturen og Candy Crush-spilling. 

Camping

Se alt
Pop up-telt med campingtoalett - Outlust
Soveposeoverall - Outlust
Rea
Soveposeoverall - Outlust
Fra
175,80 879,-
80%
Pop up-telt - Outlust
Rea
Pop up-telt - Outlust
574,50 1 149,-
50%
Oppblåsbart liggeunderlag - Outlust
Summer

Sol deg og bad i Piña Colada

Nå til en helt annen type ferie: solferien. Sol, bading og tid til å nyte varmere breddegrader. Ikke så verst etter en lang, mørk, kald vinter. Sørg for å ha alt som trengs for å gjøre solferien så herlig som den kan bli. Alt fra å ha en godt organisert pakket reiseveske, som inneholder alt fra klær, toalettartikler, badetøy, badehåndklær og badeutstyr. Når det gjelder badeutstyr, sørg for at solferien blir ekstra bra med morsomme gadgets å bruke ved bassenget eller havet. En badeball, eller en annen oppblåsbar badeleke, er alltid en sikker vinner som tar minimalt med plass i reisevesken!

Bad & Basseng

Se alt
Ballongpumpe
Nya prylar
Oppblåsbar flåte - Bestway Sun Soaker
Flytende hengekøye - Spralla
Vannhengekøye - Spralla

Roadtrip gjennom landet

Et sikkert sommertegn er når man pakker bilen og drar ut på en roadtrip. Den perfekte måten å se mye på relativt kort tid. Samtidig har man alt man kan tenkes å trenge med seg i bilen. Det kan ikke bli enklere, eller morsommere! Skulle det være slik at bilreisen føles ganske så lang og kjedelig, spillelisten begynner for andre gang, og det føles som en evighet til neste stopp på veien? Da kan en quiz være et godt tidsfordriv. 

Avhengig av om det blir en dagstur, eller flerdagers roadtrip, må det gjøres en del planlegging før avreise. Hvis det går mot det sistnevnte, er overnattingsplass en viktig del å ordne. Det finnes noen ulike måter å gå på. Bestille overnatting på forhånd, eller se langs veien om det er noen overnattingssteder der du befinner deg. Føles det dyrt og unødvendig å bruke mye penger på nettopp overnatting? Ingen fare! Vårt aller beste tips er å sove i bilen. Finn et godt sted å parkere bilen og våkne til en nydelig utsikt. Med en luftmadrass i bilen sover du komfortabelt, legg ut puter og tepper for å få til det perfekte sovestedet.

Summer activities

Ikke glem det viktigste

Det blir ingen ordentlig ferie hvis man skal stresse frem og tilbake, overalt, hele tiden. De beste øyeblikkene er tross alt de spontane, ikke så planlagte øyeblikkene. En koselig grillmiddag i hagen hjemme med familien, eller en spillkveld med venner kan være minst like bra og minneverdig.

Grillkveld

Se alt
Meater trådløst steketermometer
Chili Klaus Hot Sauce Reaper
2-in-1 Marinator - KitchPro
Grillforkle Med ølbelte
10

Mer inspirasjon til sommeren!

Fri frakt over 699,-
Fri frakt på kjøp over 699,-

1 - 4 dagers klimakompensert levering

Unike og gaver til alle på Coolstuff
Vi er din gavebutikk

Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

Enkelt å returnere på Coolstuff
90 dagers åpent kjøp

Hvis du angrer deg.

hande

Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

4,6 av 5 stjerner
1040 anmeldelser
Robert I.
Verifisert kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Stian Ø.
Verifisert kunde

Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

Hege T.
Verifisert kunde

Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

Elin F.
Verifisert kunde

Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

Lars H.
Verifisert kunde

Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

Elin M.
Verifisert kunde

Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

Liisa V.
Verifisert kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Bjørn K.
Verifisert kunde

Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

Vigdis N.
Verifisert kunde

Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

Richart K.
Verifisert kunde

Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

Emma F.
Verifisert kunde

god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

Sabina S.
Verifisert kunde

Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

Celina R.
Verifisert kunde

Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

Elisabeth H.
Verifisert kunde

Super service og spennende utvalg av produkter

Lotta N.
Verifisert kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Jeanette S.
Verifisert kunde

Kjapp levering og god informasjon underveis.

Ivan A.
Verifisert kunde

Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

Carina E.
Verifisert kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Monica Ø.
Verifisert kunde

Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

Kristine E.
Verifisert kunde

Kjapp levering, vare som lovet.

Stand with Ukraine Hashtag