Informasjonskapsler
Avslutningsgavene som varmer lærernes og pedagogenes hjerter!
Påske tema

Påskeleker: 10 tips til leker for hele familien

Påsken hva? For en fantastisk greie. Årets mest fargesprakende og lekne høytid er like rundt hjørnet. En langhelg fylt med egg, kyllinger, godteri, påskepynt, turmat og -drikke. I tillegg får du tilbringe masse tid med dine nære og kjære. Noe som kan være både kult, morsomt, hyggelig og alt det der. Men også slitsomt. Det kan være slitsomt å omgås så tett på folk over lengre tid. Nettopp derfor kan det være en god idé å ha forberedt noen morsomme påskeleker som kan aktivere og underholde alle påskegjestene under påskefesten. Her kommer 10 tips til leker og aktiviteter for årets påskefeiring!

10 easter games
Påskegodteri, påskepynt & andre morsomme påsketing!

Påskeleker for hele familien!

1. Eggestafett  

Eggestafett er en morsom lagkonkurranse som passer perfekt under påsken, aka eggenes store høytid. Deltakerne deles inn i to lag som danner hver sin rekke. Deretter deles det ut en skje til hver deltaker. Den som står først i hver rekke får et egg som legges i skjeen.  Når startsignalet går, skal egget flyttes mellom skjeene til samtlige deltakere. Vinneren er det laget som raskest flytter egget mellom alle deltakerne på laget. Dersom man mister egget, må man begynne på nytt. For en eggstra spennende kamp kan du la være å koke egget. Gjør dere klare for et eggekaos! 

2. Eggejakt

Ingen påske uten en klassisk eggejakt! Gjem påskeegg på godt utvalgte plasser, for eksempel ute i hagen eller innendørs. Deretter er det bare å la alle som skal lete etter eggene sette i gang med jakten!

3. Prikke egg 

Denne leken utføres helst utendørs. Alle deltakerne får et egg, vi anbefaler hardkokt, og står to og to overfor hverandre. På signal skal egget prikkes mot motstanderens egg. Hvis egget går i stykker, ryker man ut av konkurransen. Vinneren av duellen går videre for å møte en annen deltaker som har et egg som overlevde den første kampen. Når det kun gjenstår én deltaker med et helt egg igjen, kan vinneren kåres.

  Påskeegg

  Se alt
  Fabergé påskeegg
  Små sjokoladeegg i eggekartong
  10
  Anthon Berg Mandelegg Smågodt 2 kg
  Anthon Berg Mandelegg Smågodt 2 kg
  599,-
  Made in Denmark
  Skittles påskeegg
  Nya prylar

  4. Tipsvandring med tema påske

  Det er fort gjort at det blir litt for mye av det gode i påsken. Alle påskemat og påskeegg kan gjøre at du blir litt for mett og litt for trøtt. Hva passer vel da bedre enn å få gjestene med ut på en påskeinspirert quizrunde? Del opp i lag eller la hver deltaker konkurrere for seg selv. La alle spørsmål være knyttet til påsken og hvorfor vi feirer påske.

  5. Egg Bowling

  Oppskrift på den perfekte egg-bowlingen: hardkokte egg, tomme plastflasker og personer som elsker bowling. Plastflaskene fungerer som kjegler og eggene som bowlingkuler. Du får 1 poeng for hver flaske du velter. Vinneren er den som har flest poeng når tiden er ute. En morsom påskelek som passer både innendørs og utendørs.

  6. Utkledning 

  Her er virkelig befolkningen delt. Enten elsker du å kle deg ut, eller så hater du det. Det er uansett gøy å ha på seg et kostyme med påsketema på selve påskemiddagen. Lokk med en fin premie til den med det beste kostymet og største engasjementet. 

  7. Kaste godteri i påskeegg

  Kast med liten ... Godteri! Her gjelder det å ha tungen rett i munnen. Alle deltakerne trenger hvert sitt tomme påskeegg, en sånn klassiker i papp eller metall. Påskeeggene skal deles og merkes med deltakernes navn. Deretter legges de på gulvet/bakken med innsiden opp. Når egghalvdelen er plassert på gulvet/bakken og deltakerne står på sin angitte plass, er det på tide å dele ut godteriet. Små innpakkede påskeegg, eller annet godteri med papir, for eksempel kexchoklad eller plopp, er å foretrekke. Når startskuddet går, er det på tide å kaste og prøve å treffe sin egen egghalvdel med godteri. Du vinner alt godteriet som ligger i din egen halvdel når alt godteriet er kastet.

  Chocolate carrot

  8. Påskequiz 

  Quiz er alltid en god idé, og det er den perfekte leken ved påskebordet. Forbered en quiz som inneholder en god blanding av spørsmål om påsken. 

  9. Påskeaktig 3-kamp 

  En 3-kamp med ulike konkurransegrener i påsketema. 

  Sjonglere med egg. Du bestemmer selv om det skal være ekte egg eller påskeegg.

  Sett hale på påskeharen/nebb på kyllingen. Her gjelder samme regler som når man setter hale på grisen. Lag en tegning som forestiller en påskehare eller kylling og la alle deltakerne feste halen/nebbet der den sannsynligvis skal sitte, med bind for øynene. Vinneren er den som treffer nærmest.

  Mimeleken med påsketema.

  10. Paketleken med påskeegg

  Du kjenner sikkert til pakkeleken? Ja, den som vanligvis utføres rundt juletider. Akkurat den. Men, bytt ut julepapiret med et påskeegg. Alle kjøper noe for en bestemt sum og legger det i et påskeegg. Når påskefesten er i full gang og atmosfæren er på topp, da er det på tide å begynne å spille. Kast en terning, 1 eller 6 = ta et egg. Når det ikke er flere påskeegg igjen, kan alle åpne eggene sine for å se innholdet. I runde to er det på tide å sette en tid, og deretter sette i gang spillet igjen. Det er nå det kan bli skikkelig røft, spill raskt og ta sikte på det du ønsker å vinne. Lykke til! 

  Påskegaver

  Se alt
  Brewbarrel – brygg ditt eget øl
  Rea
  Brewbarrel – brygg ditt eget øl
  390,63 449,-
  13%
  Made in Germany
  Jelly Belly Gaveeske
  Rea
  Jelly Belly Gaveeske
  Fra
  44,50 89,-
  50%
  Baileys-trøfler i gaveeske
  Wally and Whiz vingummi
  Wally and Whiz vingummi
  Fra
  99,-
  Made in Denmark

  Vil du ha tips til flere leker?

  Dette var våre 10 tips til leker og aktiviteter for årets påskehelg. Håper du finner noen du vil prøve, vi garanterer at det blir latter og god stemning på samtlige leker. Her finner du ytterligere 25 gøyale tips til morsomme leker som passer hele året.

  Mer påskeinspirasjon!

  Fri frakt over 699,-
  Fri frakt på kjøp over 699,-

  1 - 4 dagers klimakompensert levering

  Unike og gaver til alle på Coolstuff
  Vi er din gavebutikk

  Gaveinnpakking, personlig kort og send gaven hjem til mottaker

  Enkelt å returnere på Coolstuff
  90 dagers åpent kjøp

  Hvis du angrer deg.

  hande

  Hva våre venner (dere) mener om Coolstuff

  4,6 av 5 stjerner
  1040 anmeldelser
  Robert I.
  Verifisert kunde

  Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

  Stian Ø.
  Verifisert kunde

  Super rask levering, upåklagelig kvalitet på produktene og best av alt en veldig god pris! Mitt nye favoritt sted å handle godteri.

  Hege T.
  Verifisert kunde

  Alltid noe nytt og spennende. Og de har alltid produkter man ikke finner andre steder. Perfekt gavebutikk til den som har alt

  Elin F.
  Verifisert kunde

  Rask og grei forsendelse. Grei nettbutikk å finne fram i. Alt fungerte fint fra a til å.

  Lars H.
  Verifisert kunde

  Rask levering, gode priser og suveren kvalitet på produktene som selges

  Elin M.
  Verifisert kunde

  Flott nettbutikk med stort utvalg, gode priser og rask levering. :-)

  Liisa V.
  Verifisert kunde

  Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

  Bjørn K.
  Verifisert kunde

  Veldig grei bestilling av eggkokeren, og i tillegg kjapt levert.

  Vigdis N.
  Verifisert kunde

  Fin & oversiktelig nettside, rask sending m\god info underveis.

  Richart K.
  Verifisert kunde

  Rask levering å bildene viser det produktet man faktisk får.

  Emma F.
  Verifisert kunde

  god leveringstid og får alltid akkurat det jeg bestiller

  Sabina S.
  Verifisert kunde

  Betalte för expressfrakt men fikk vente för lenge

  Celina R.
  Verifisert kunde

  Rask frakt og gode, unike produkter av kvalitet

  Elisabeth H.
  Verifisert kunde

  Super service og spennende utvalg av produkter

  Lotta N.
  Verifisert kunde

  Var precis lika fint som jag föreställde mig.

  Jeanette S.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering og god informasjon underveis.

  Ivan A.
  Verifisert kunde

  Har brukt Coostuff 3 ganger og skuffer ikke!

  Carina E.
  Verifisert kunde

  En absolut nödvändighet i mitt liv….

  Monica Ø.
  Verifisert kunde

  Rimelig, bra produkt. Kjapp levering

  Kristine E.
  Verifisert kunde

  Kjapp levering, vare som lovet.

  Stand with Ukraine Hashtag